Izvor: Pravda arhiva vesti 11.01.2016

„ŠTA TO PROĐE PORED MENE“: Smejaćete se do suza faci Dikaprija kad je video Ledi Gagu (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Reakcija glumca Leonarda Di Kaprija koja se desila sinoć na dodeli „Zlatnog globusa“ postala je hit na internetu. Pored Leonarda je u jednom trenutku prošla Lejdi Gaga koja je dobila nagradu za pojavljivanje u poslednjoj sezoni serije „Američka… »

Pogledajte kako se Rogozin provodi u Srbiji (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Potpredsednik vlade RF je juče, 10. januara, stigao u Beograd, gde će učestvovati na zasedanju rusko-srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučnotehničku saradnju. On je juče prisustvovao treningu srpskih specijalnih jedinica,… »

Lek od dva sastojka koji sprečava širenje raka: Uzima se maksimalno dva meseca i čini čuda! (RECEPT)

Pravda 11.01.2016
Ovaj recept je izuzetno korisno znati jer predstavlja dobru kombinaciju koja uništava rak. Kako vam soda bikarbona i med mogu pomoći u borbi protiv raka? Ćelije raka vole šećer, 15 puta više upijaju glukozu nego normalne ćelije. Mešanjem i… »

Putin Priznao: Zapadne sankcije ozbiljno štete Rusiji

Pravda 11.01.2016
SOČI – Predsednik Rusije Vladimir Putin priznao je u današnjem intervjuu nemačkom listu Bildu da ekonomske sankcije Zapada, uvedene Moskvi zbog ukrajinske krize, nanose štetu Rusiji. „Što se tiče naših mogućnosti na međunarodnim finansijskim… »

Vedrana Rudan: Amerika je najveće zlo u ljudskoj istoriji, otrovala je celu Srbiju uranijumom!

Pravda 11.01.2016
Danima od prijatelja dobivam mejl koji je “važan” i koga moram “slati dalje”. Dogodilo se nešto strašno, misle svi koji mi pišu. Monsanto, zloglasna američka tvrtka koja je ujedno i jedan od najvećih svjetskih proizvođača GMO proizvoda… »

ODUZIMA DAH: Noćni let dronova za Ginisa (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Veličanstveni let dronova za Ginisa oduševio je milione ljudi širom sveta. Tačno 100 svetlećih dronova, uz zvuke Betovenove Devete simfonije, zasvetlelo je na nebu iznad nemačkog grada Torneš. Dok je masa koja je gledala ovaj spektakl uzdisala i… »

ROGOZIN POSETIO ŠEŠELjA: Pogledajte šta je Vojvoda poklonio ruskom vicepremijeru! (FOTO)

Pravda 11.01.2016
BEOGRAD – Nakon sastanaka sa čelnicima Republike Srbije – predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i predsednikom Tomislavom Nikolićem, potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Olegovič Rogozin održao je sastanak sa predsednikom Srpske… »

IZNENAĐENjE: Blumberg se kandiduje za predsednika Amerike

Pravda 11.01.2016
Američka predsednička trka je pred velikom „krivinom“ iza koje su moguća razna iznenađenja. Bivši gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg – milijarder i osnivač agencije Blumberg (Bloomberg) – izjavio je da je moguće da se kao nezavisni… »

Asadova armija napada oba glavna uporišta terorista kod Damaska – Daraju i istočnu Gutu

Pravda 11.01.2016
Sirijska regularna armija nastavlja ofanzivu na Istočnu Gutu, najveće uporište terorista i pobunjenika u blizini Damaska. Uspela je da preuzme kontrolu nad delom periferije, a napreduje prema satelitskom naselju Huš-Harabi. Istovremeno napada i… »

Hrvatski mediji: Srbija Hrvatskoj nanela najteži poraz u istoriji

Pravda 11.01.2016
ZAGREB – Hrvatski mediji ocenili su da je vaterpolo reprezentacija Srbije, na samom startu Evropskog prvenstva u Beogradu, nanela Hrvatskoj najteži poraz u istoriji tih takmičenja. Uverljivu pobedu reprezentacije Srbije sa 13:6 HRT je označio kao… »