Izvor: Mondo arhiva vesti 28.01.2016

Živković neće produžiti ugovor sa Partizanom!

Mondo 28.01.2016
Kampanja FK Partizan da Andrija Živković ove zime produži ugovor ili napusti klub imala je kontraefekat. Menadžer fudbalera saopštio da mladi fudbaler neće produžiti ugovor i da na leto odlazi... Ne smiruju se strasti u slučaju "Andrija… »

Bombaški napad u Jemenu, Holanđanin pobio 10!

Mondo 28.01.2016
Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad automobilom-bombom na vojni kontrolni punkt ispred rezidencije predsednika Jemena Abd-Rabua Mansura Rabu Hadija, u kojem je poginulo 10 vojnika. ISIL claims role for deadly blast in Yemen that killed… »

Kirbi: Srbija ne može da oponaša Rusiju

Mondo 28.01.2016
Odlazeći američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi izjavio je da ne misli da postoji izbor između EU i Rusije, ali i da, takođe, ne misli ni da je Rusija ekonomski model koji Srbija može da sledi. Foto: Tanjug, Oksna Toskić "Različite zemlje EU imaju… »

On je ubio ruskog pilota (VIDEO)

Mondo 28.01.2016
Turski državljanin čije izručenje traži Rusija, jer je navodno odgovoran za ubistvo jednog od dva pilota oborenog ruskog vojnog aviona se pojavio na jednoj sahrani u Istanbulu. Foto: screenshot/youtube Turski lovac je 24. novembra prošle godine… »

Vučić: Politika Angele Merkel nema alternativu

Mondo 28.01.2016
Aleksandar Vučić istakao je da Srbija neće graditi nikakve ograde na svojim granicama, jer one mogu samo da uspore, ali ne i da zaustave migraciju. Situacija je zastrašujuća, kaže srpski premijer. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vučić je u dve… »

Kontroverznog umetnika Rusi strpali u ludnicu

Mondo 28.01.2016
Ruski umetnik Pjotr Pavlenski, koji je skrenuo pažnju sveta protestnim performansom na Crvenom trgu gde je na pločniku ispred Kremlja ekserom zakucao genitalije za asfalt, prebačen je u psihijatrijsku bolnicu na posmatranje. Foto: screenshot,YouTube… »

Fener morao dva puta da pobedi!

Mondo 28.01.2016
Turci su i dalje bez poraza, ali da bi tako ostalo morao je da "radi fen" Željka Obradovića pred četvrtu četvrtinu. Foto: Euroleague.net Fenerbahče je morao dva puta da pobedi Cedevitu večeras! I zbog toga je "radio fen" Željka Obradovića pred… »

EU konačno doskočila utajama Amazona, Googla...

Mondo 28.01.2016
Evropska unija predlaže danas novi paket mera za borbu protiv nezakonitih poreskih olakšica koje pojedine zemlje članice sklapaju sa velikim multinacionalnim kompanijama. Foto: thinkstock/guliver/gettyimages Novi plan predviđa bolje zatvaranje… »

Japanac izmislio nevidljivi avion

Mondo 28.01.2016
Japan je predstavio prvi "stelt" avion napravljen u toj zemlji koja nastoji da uhvati korak u tehnologiji i razvije svoje obaveštajne i posmatračke kapacitete dok Kina širi vojno prisustvo u regionu. Foto: screenshot/youtube Eksperimentalni avion "X-2"… »

Jagodina hvata zalet, utakmice svaki drugi dan

Mondo 28.01.2016
"Ćurani" otputovali u Tursku. Foto: MN Press Fudbaleri Jagodine otputovali su u četvrtak u Antaliju na centralni deo priprema za nastavak sezone. Na put je otišlo 27 fudbalera, a u ekspediciji se nalazi ukupno 37 članova. Trener Jagodine Miljojko… »