Izvor: Mondo arhiva vesti 28.01.2016

Misterija u Boingu 777: Posada padala u nesvest

Mondo 28.01.2016
Američki avion koji je iz Londona trebalo da sleti u Los Anđeles morao je da se vrati nazad zbog misteriozne bolesti članova posade i nekoliko putnika. Foto: screenshot/Twitter Boing 777 morao je da se vrati na londonski aerodrom nekoliko minuta po… »

Predsednik Obale Slonovače se ne oseća krivim

Mondo 28.01.2016
Bivši predsednik Obale Slonovače Loren Gbago izjasnio se danas, na početku suđenja pred Međunarodnim krivičnim sudom u Hagu, nevinim po sve četiri tačke optužnice za zločine protiv čovečnosti. Foto: AP Photo/Peter Dejong, Pool Gbago, i njegov… »

ISIS prikazao glavu glavoseče Džihad Džona

Mondo 28.01.2016
Dve nove fotografije pokojnog Džihad Džona pojavile su se u sredu na internetu, prikazujući dželata "Islamske države" u ratnoj zoni, ali bez "fantomke" na glavi. Foto: ISIS Demaskiran: Džihad Džon Ekstremistička grupa potvrdila je prošle sedmice… »

Stjepanović: Važan test u Luksemburgu

Mondo 28.01.2016
Najbolji srpski plivač tokom vikenda će nastupati na mitingu u Luksemburgu, prvom takmičenju u 2016. godini, u kojoj je sve podređeno Olimpijskim igrama. Foto: MN Press Velimir Stjepanović testiraće svoje mogućnosti predstojećeg vikenda na mitingu… »

Dvostruki bombaški napad na školu!

Mondo 28.01.2016
Dvostruki samoubilački bombaški napad izvršen je danas na školu u gradu Kerava, na severu Kameruna. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Za sada nema informacija o eventulano ranjenima ili poginulima, rekao je lokalni zvaničnik. "Dvostruki napad… »

Kina štancuje juane "za sve pare"

Mondo 28.01.2016
Kineska centralna banka je "ubrizgala" danas 340 milijardi juana (52 milijarde dolara) u nacionalni finansijski sistem, što je druga injekcija kapitala u samo tri dana, namenjena zadovoljavanju rastuće tražnje za novcem uoči Nove godine. Foto… »

Ovaj momak je loš prognozer (VIDEO)

Mondo 28.01.2016
Kada je odlučio da se opkladi, bio je ubeđen da Hrvatska ne može u polufinale Evropskog rukometnog prvenstva. Bio je potpuno siguran, ali potom je morao da uradi OVO! Pogledajte! Foto: ehf-euro/Uros Hocevar Malo ko je prognozirao i verovao da bi… »

Adebajor "guglao", pa kaže: Palas može u Evropu!

Mondo 28.01.2016
Iskusni napadač priznao da nije znao mnogo o svom novom klubu, ali je posle dobijenih informacija optimista. Foto: Getty Images/Paul Gilham Poslednje pojačanje Kristal Palasa Emanuel Adebajor priznao je da nije mnogo znao o svom klubu i da je zbog toga… »

Antibiotici nam "došli glave"

Mondo 28.01.2016
U Srbiji svakog dana 29 od 1.000 stanovnika koristi neki lek iz grupe antibiotika, čime se svrstavamo u zemlje s visokom potrošnjom lekova čija nekontrolisana upotreba dovodi do povećanja otpornosti bakterija. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock U… »

Andrija: Nisam ja za ovo kriv, pričaćemo 1. jula!

Mondo 28.01.2016
"Teško mi je da čitam onakve naslove o sebi. Nisam to zaslužio. Mislim da sam za ovo najmanji krivac, već da bi trebalo da pronađu prave krivce", rekao je mladi fudbaler. Svi su sve rekli. Možda i previše. Šta kaže on, koji je u međuvremenu… »