Izvor: Mondo arhiva vesti 07.03.2016

Šarapova: Dopingovana sam!

Mondo 07.03.2016
Važna konferencija za medije zakazana za ovo popodne nije imala za cilj saopštavanje odluke o kraju karijere, pa ni trudnoći. Nije kraj karijere, nije ni trudnoća! Razlog za hitno zakazanu konferenciju za medije slavne teniserke Marije Šarapove jeste… »

Kraj jedne ere: Poslednja emisija Peđolina

Mondo 07.03.2016
Voditelj najavio kraj emitovanja emisije na kojoj su porasle mnoge generacije. Foto: MONDO Predrag Vuković Peđolino na svom Facebook profilu najavio da se njegova emisija a decu više neće emitovati. POSLEDNJU EMISIJU ,, PEDJOLINO KIDS + ,, MOŽETE… »

Ovo je novi Facebook Messenger (FOTO)

Mondo 07.03.2016
Pogledajte sad Facebook Messenger, nakon promene izgleda i dizajna. Facebook, odnosno tim zadužen za razvoj Messengera tokom 7. marta najavili su na zvaničnoj Facebook strani da je izgled Messengera promenjen na Android platformi. Izgled je, zapravo… »

Da li je ovo čovekov NAJVEĆI prijatelj? (FOTO)

Mondo 07.03.2016
"Mogu reći da mi je napunio baterije i svaki dan sa njim je avantura", kaže vlasnik ovog diva. Foto: Instagram/christophercline Iako bi bilo super imati ovako velikog psa, ovo je ipak delo Fotošop obrade fotografa Kristofera Klajna, koji svog psa… »

Lako promenite izgled novih Facebook lajkova

Mondo 07.03.2016
Ne želite više da koristite nove lajk opcije koje su nedavno stigle - pogledajte ovo! Treba vam REACTION PACK! To je dodatak ili ekstenzija (dopuna funkcija) za Firefox i Chrome pregledače koji menjaju izgled Facebook Reactions, odnosno „unapređenog… »

Glumac, pare na sunce!

Mondo 07.03.2016
Mladi glumac sklopio nagodbu da uplati 70 hiljada dinara u humanitarne svrhe kako bi Tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja zbog sumnji da je taksisti Jovanu Stanojeviću naneo povrede pre dve godine. Foto: YouTube Petar Strugar je postigao dogovor… »

Šerijatska patrola presreće po ulicama Beča

Mondo 07.03.2016
Austrijanci strahuju da delovi Beča postaju "zabranjene zone" nakon što je tzv. šerijatska patrola napala jednog muškarca koji je pokušavao da zaštiti svoju ženu i ćerku. Foto: AP Photo/Hasan Jamali, File Muškarac je prebačen u bolnicu nakon… »

Vodimo vas na koncerte Saše Matića!

Mondo 07.03.2016
MONDO vas časti sa ulaznicama za nastupe Saše Matića u Beogradu! Najbrži osvajaju! Foto: YouTube/screenshot Saša Matić će održati dva koncerta u Beogradu, jedan u Areni 8. marta, dok će drugi biti održan 9. marta u centru "Sava". Ukoliko želite… »

Šta je to: mnogo sireva, a nigde miševa?

Mondo 07.03.2016
To je Festival sira u "Mikser hausu"! Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Ovog vikenda, 12. i 13. marta, u " Mikser Housu" u Beogradu, biće održana treća po redu prodajna izložba autohtonih sireva Balkana - "Balkan Cheese Festival". Posetioci će imati… »

Evo zbog čega je "pala" Marija

Mondo 07.03.2016
Objašnjenje o kakvom se leku radi i kakva su njegova dejstva. Foto: AP photo/Vincent Thian, File Zbog padova imuniteta i čestih prehlada, ruskoj teniserki Mariji Šarapovoj lekar je punih deset godina prepisivao lek Meldonijum, odosno na srpskom… »