Izvor: Mondo arhiva vesti 07.03.2016

Old Firm: Konačno!

Mondo 07.03.2016
Old Firm, 17. aprila na "Ajbroksu". Dugo se na ovo čekalo! Dok se čeka povratak slavnog Glazgov Rendžersa u Premijer ligu Škotske prvi put od bankrota kluba na kraju sezone 2011/12 i pada u četvrti rang takmičenja, Škotski kup i Liga kup jedina su… »

Pogledajte BMW budućnosti (FOTO, VIDEO)

Mondo 07.03.2016
Povodom stotog rođendana, kompanija BMW je predstavila model "vision next 100". Futuristički koncept "vision next 100", je najava planova kompanije za narednih 100 godina, rekao je na konferenciji za novinare u Minhenu, predsednik BMW-a, Harald Kruger… »

FIBA: Evroliga može, Evrokup NE!

Mondo 07.03.2016
Predsednik KSS Đilas prenosi utiske iz Ženeve, gde je prisutnima predočeno da se ne očekuje od šampiona da ne igraju Evroligu, ali da se od "drugopozivaca" očekuje da umesto Evrokupa izaberu FIBA Ligu šampiona. U Ženevi ne smatraju spornim pravo… »

ISIS izaziva poplave i suše

Mondo 07.03.2016
"Islamska država" koristi vodu kao oružje u Siriji i Iraku tako što drži šest od osam brana na rekama Tigar i Eufrat i odlučuje gde će izazvati sušu, a gde poplavu. Planirali i da zagade vodu u Prištini. Foto: screenshot, youtube Stručnjaci… »

Neću ja dugo još ovde... (VIDEO)

Mondo 07.03.2016
Izgleda da je čvrst stav popularne pevačice nestao posle nešto manje od mesec dana. Iako je Vesna Zmijanac ušla na Farmu govoreći da ne može biti teže od "Survivor-a", život na imanju u Lisovića ipak joj nije pao lako. Ona se požalila Zorici… »

Drama u Guči: Isekli ulicu da odbrane bolnicu

Mondo 07.03.2016
Dramatično je danas zbog poplava i u Guči, a meštani su sinoć morali da uzmu stvar u svoje ruke. Da bi sprečili da bujica stigne do bonice, u Guči su isekli asfaltiranu ulicu i skrenuli vodu s pravca na kom bi potopila privatne kuće. Ove… »

Čekanje Luja i najveći gubitak u istoriji fudbala

Mondo 07.03.2016
Van Gal je već napravio minus od 200 miliona, ali to je NIŠTA u poređenju sa penalima koje bi Junajted mogao da plati "adidasu". Zašto u klubu čekaju? Ukoliko se Mančester junajted ne bude kvalifikovao za Ligu šampiona u naredne dve sezone, a… »

Apple nameštao cene, mora da plati 450 miliona!

Mondo 07.03.2016
Vrhovni sud SAD odbacio žalbu Applea oko elektronskih knjiga. Foto: YouTube. Ovao svetli Apple iPhone logo. Američki Vrhovni sud odbacio je žalbu Apple kompanije čime je ostala na snazi presuda da se ta kompanija dogovorila s izdavačima da podignu… »

Strava kod Čačka: Selo odsečeno od sveta (FOTO)

Mondo 07.03.2016
Meštani sela Ježevica bukvalno su odsečeni od sveta pošto je bujica odnela put koji im je jedina veza sa Čačkom. Čitaoci Monda javljaju da je problem na putu napravila nabujala Ježevačka reka. U pitanju je put koji vodi do mesta Jaževica… »

DRAMATIČNI SNIMCI iz Čačka i Lučana (VIDEO)

Mondo 07.03.2016
Pogledajte dramatične snimke poplava u Čačku i okolini koje je napravila televizija "Galaksija". Foto: screenshot/youtube - PRATITE NA MONDU SVE INFORMACIJE O POPLAVAMA - Evakuisane stotine ljudi, vanredno u sedam opština Ekipe čačanske Televizije… »