Izvor: N1 Info arhiva vesti 07.03.2016

DS: Zašto gradonačelnik Beograda nije podneo ostavku?

N1 Info 07.03.2016
Šef odbornika Demokratske stranke u Skupštini grada Balša Božović izjavio je da su u 17 beogradskih opština raspisani izbori, ali da se još ne zna zbog čega gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije podneo ostavku. "Nemamo izbore u glavnom gradu… »

Đorđević Čepurinu: Spoljnu politiku vodimo samostalno

N1 Info 07.03.2016
Ministar odbrane Zoran Đorđević rekao je ambasadoru Rusije Aleksandru Čepurinu da Srbija dosledno sprovodi politiku vojne neutralnosti i da aktivno učešće u programu Partnerstvo za mir nikako ne predstavlja aspiraciju za punopravnim članstvom u… »

"Murinjo, javno se izvini"

N1 Info 07.03.2016
Bivša doktorka Čelsija Eva Karneiro želi javno izvinjenje od portugalskog trenera Žozea Murinja, istakala je njena advokatica Meri O Rurk. Danas je druga rasprava o ovom slučaju, ali dve strane ne mogu da se dogovore oko finansijskih potraživanja… »

Kako je Rijana sa plaže stigla do Džej Zijevog studija?

N1 Info 07.03.2016
Producent Evan Rodžers prisetio se za potreba knjige "The Song Machine" kako ga je 2003. godine tada 15-godišnja Rijana "zaskočila" na plaži tokom njegovog odmora na Barbadosu. "Bio sam na plaži i Robin Rijana Fenti mi je prišla i počela da peva i… »

Paje: Nije nepravda što nisam u reprezentaciji

N1 Info 07.03.2016
Fantastični Dmitri Paje je jedno od otkrovenja Premijer lige ove sezone. Fudbaler Vest Hema je proglašen za najboljeg igrača u Londonu, ali i dalje čeka poziv selektora Francuske Didijea Dešama "Mislim da nije nepravda, trener je taj koji pravi izbor… »

Antić: Vlada će uskoro imenovati v.d. direktora EPS-a

N1 Info 07.03.2016
Vlada Srbije uskoro će imenovati vršioca dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije, najavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. On je na obeležavanju 46 godina od početka rada prvog bloka u Termoelektrani Nikola Tesla u… »

Ljajić srećan i začuđen potezom Manćinija

N1 Info 07.03.2016
Vezni fudbaler Intera Adem Ljajić je u nedelju protiv Palerma (3:1) prekinuo post od 11 utakmica bez postignutog gola. Srpski reprezentativac je u 11. minutu načeo mrežu tima sa Sicilije, a strelci za njegov tim bili su još Mauro Ikardi i Ivan… »

Vulin: Srbija će se ponašati kao ostale zemlje na ruti

N1 Info 07.03.2016
U iščekivanju zaključaka sa samita Evropske unije i Turske u Briselu, ministar za rad, zapošlljavanje i socijalna pitanja Aleksandar Vulin najavio je da će se Srbija ponašati onako kako se budu ponašale zemlje na balkanskoj ruti. Na pitanje o… »

EU želi da Turska primi izbeglice koje nisu iz Sirije

N1 Info 07.03.2016
Evropska unija (EU) očekuje da Turska primi sve izbeglice koje nisu iz Sirije i učini sve da zaustavi priliv izbeglica u EU, rekao je u Briselu holandski premijer Marko Rute uoči početka vanrednog samita EU i Turske. "Veoma je važno da Turska prvo… »

Alonso: Imamo još mnogo da radimo

N1 Info 07.03.2016
Vozač Meklarena Fernando Alonso rekao je da je pred njegovim timom još mnogo posla, ali da očekuje mnogo bolju sezonu od prošle. "Ima tu još potencijala, postoje još neke brave koje treba da otključamo. To vam je kao kada teniser dođe na turnir sa… »