Izvor: N1 Info arhiva vesti 07.03.2016

Tri tačke o cveću, baštama i parkovima

N1 Info 07.03.2016
Gošća Tri tačke danas u 17 i 30 je Mirjana Laušević, inženjer šumarstva i florista. O cveću, šta se poklanja u kojoj prilici, o baštama i parkovima pred sam početak proleća. Tri tačke je talk-show emisija u čijem središtu su priče o… »

Boš: Osećam se dobro, ali...

N1 Info 07.03.2016
Košarkaš Majamija Kris Boš rekao je da se oseća dobro, ali da ne zna kada će se vratiti na teren. U njegovom listu je pronađen krvni ugrušak, što mu nije prvi put u karijeri i mnogi se brinu da neće više moći da se bavi košarkom. "Osećam se… »

Potvrda FIBA: Srbija definitivno u Areni napada vizu za Rio

N1 Info 07.03.2016
Predolimpijski kvalifikacioni turnir definitivno će biti održan u Beogradu od 4. do 9. jula 2016. To je danas u Ženevi potvrdio generalni sekretar Svetske košarkaške federacije Patrik Bauman u razgovoru sa prvim čovekom KSS Draganom Đilasom i prvim… »

Ne da(vi)mo Beograd: Zašto je Beograd na vodi štetan

N1 Info 07.03.2016
Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" predstavila je ispred Skupštine grada, novi broj istoimenog glasila, u kojem je data detaljna analiza ugovora projekta "Beograd na vodi". Članica inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" Virdžinija Đeković rekla je za… »

Veznjak Barselone donirao semafor Radniku iz Bijeljine

N1 Info 07.03.2016
Pred kraj meseca februara veliku pažnju izazvala je situacija iz Bijeljine, gde je na stadionu prikazan semafor kojim se upravlja ručno. Ekipa koja se bori za nastupe u Evropi, Radnik nema najosnovnije uslove na Gradskom stadionu, a ta vest je… »

Orban: Evropa treba da zatvori granice za migrante

N1 Info 07.03.2016
Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je da Evropa treba da zatvori svoje granice za migrante i da ne treba nikoga da pušta bez registracije i dozvole. Po dolasku u Brisel, gde se danas održava vanredni samit EU i Turske o izbegličkoj krizi, premjer… »

Simeone: Tores bio ključ pobede

N1 Info 07.03.2016
Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da smatra Fernanda Toresa najvažnijim faktorom u pobedi nad Valensijom od 3-1. Osim postignutog gola, El Ninjo je konstantno mučio defanzivce slepih miševa i iznudio crveni karton Aderlana Santosa. "On je… »

Nezaposlenost, nasilje i siromaštvo najveći problemi žena

N1 Info 07.03.2016
Ombudsman Saša Janković ocenio je, povodom sutrašnjeg Dana žena, da su nezаposlenost, nasilje, siromаštvo i neadekvatna zdravstvena zaštita najveći problemi sa kojima se žene u Srbiji suočavaju. "Odsustvo blаgovremene i efikаsne reаkcije nа… »

Rosi: Brzi smo, ali su i ostali

N1 Info 07.03.2016
Valentino Rosi smatra da mnogi vozači mogu da konkurišu za prvo mesto na otvaranju Moto GP šampionata u Kataru 20. marta. Vozač Jamahe je imao dva pada na poslednjim testiranjima, ali je zadovoljan i uprkos tome što je bio sporiji od timskog kolege… »

NUNS: Učešće u kampanji nespojivo s novinarstvom

N1 Info 07.03.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije upozorilo je novinare koji aktivno učestvuju u predizbornoj kampanji političkih stranaka da vode računa o odredbama Kodeksa novinara Srbije. U saopštenju NUNS je naveo da se na zvaničnim izbornim listama… »