Izvor: N1 Info arhiva vesti 07.03.2016

ABA: Zvezda druga, ispali Tajfun i Sutjeska!

N1 Info 07.03.2016
Gotovo je. Naravno tek počinje zaplet, ali je ligaški deo ABA lige priveden kraju. U polufinalu snage će odmeriti Budućnost i Mega Leks, odnosno Crvena zvezda i Cedevita. Budućnost i Zvezda imaju prednost domaćeg parketa. Za plasman u veliko finale… »

Priča Aide Hadžialić: Od izbeglice do ministarke u Švedskoj

N1 Info 07.03.2016
Od fočanske izbjeglice, do uspešne švedske političarke. Priča Aide Hadžialić više podseća na američki san, nego na balkansku stvarnost. Ulica u kojoj se rodila počinje kod dragulja osmanskodobne arhitekture - fočanske Aladže. Nekada su je… »

ABA: Posle četiri produžetka Olimpija slomila Partizan

N1 Info 07.03.2016
U senci okršaja za plasman na drugo mesto u ABA ligi koje je dobila Zvezda pobedom nad Krkom, u senci bbri za opstanak u kojem su sa tužnom sudbinom da moraju u niži rang morali da se pomire Tajfun i Sutjeska, ostao je spektaklularni duel između… »

Pogledajte kako izgleda teledisko

N1 Info 07.03.2016
Da li ste nekada voleli da posećujete diskoteke? Ili je to još za vas najbolja zabava na svetu? Izvor: N1/ Agencije Teledisko je najmanja diskoteka na svetu. Liči na telefonsku govornicu i radi na novčiće. Izaberete omiljenu pesmu i zabava počinje… »

Obradović: Srećan sam i tužan!

N1 Info 07.03.2016
Srbija je stigla do cilja. Posle velike borbe i tri dana vrhunskog tenisa, puleni selektora Obradovića pobedili su Kazahtstan sa 3:2, pa će u četvrtfinalu igrati protiv aktuelnog šampiona Dejvis Kupa, Velike Britanije koja je slavila protiv Japana… »

Nove poplave, stara priča: Ko je odgovoran?

N1 Info 07.03.2016
Ko je odgovoran što zbog praktično svake obilnije kiše, preti opasnost od poplava? I da li su lekcije iz maja 2014. već zaboravljene? Nove poplave, stara priča. Odgovornost za dešavanja na terenu ne preuzima niko, odgovor na pitanje zašto su reke… »

Uslovi Turske za EU: Tri milijarde evra i ukidanje viza

N1 Info 07.03.2016
Nemačka kancelarka, Angela Merkel, na još jednom samitu, pokušava da podstakne lidere EU na traženje zajedničkog rešenja izbegličke krize. Ipak, jasno je da i Nemačka mora da menja svoj kurs otvorenih vrata i da joj zatvaranje Balkanske rute u… »

Posterizovao ga, pa ga zajahao

N1 Info 07.03.2016
Na utakmici američke koledž lige, viđena je pomalo bizarna situacija. Šon Džonson iz ekipe Inkarnejt Vord zakucao je preko Ese Kantvela iz Hjustona. Međutim, ono što je usledilo nakon toga bilo je više nego komično. Džonson se dočekao na… »

Pismo nemačkih poslanika: Napredak tempom puža

N1 Info 07.03.2016
Negativan i dramatičan za pojedine uši - tako najkraće poslanik u Bundestagu Josip Juratović opisuje dokument poslaničkog kluba svoje Socijaldemokratske partije Nemačke, koji je predstavljen u Beogradu. Ovaj dokument se pre svega bavi oživljavanjem… »

Beograd dobio GUP, amandmani građana nisu prošli

N1 Info 07.03.2016
Beograd je posle 13 godina dobio novi Generalni urbanistički plan. Za dokument su glasali odbornici i vlasti i opozicije koji se slažu u tome da je plan sigurnost za investitore. Toga su svesni i građani koji tvrde - za život i primedbe Beograđana… »