Izvor: N1 Info arhiva vesti 10.03.2016

Brojne nepravilnosti u radu stomatološke službe u Kuršumliji

N1 Info 10.03.2016
Članica komisije za racionalizaciju Ivana Veselinović izjavila je danas da je u procesu racionalizacije ta komisija otkrila brojne nepravilnosti u radu stomatološkog odeljenja u Domu zdravlja u Kuršumliji. Ona je agenciji Beta pojasnila da je otkriven… »

Lista Srpske radikalne stranke četvrta na glasačkom listiću

N1 Info 10.03.2016
Republička izborna komisija proglasila je listu Srpske radikalne stranke, koja će se nalaziti pod rednim brojem četiri na listiću za izbor narodnih poslanika. Nosilac i prvi na listi je lider radikala Vojislav Šešelj, a medju prvih 20 su i Nemanja… »

Šešelj: Vlasti nisu uspele da drže postupak u tajnosti

N1 Info 10.03.2016
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je da je glavni razlog za odlaganje ročišta pred Višim sudom u Beogradu to što vlasti nisu uspele da drže postupak u tajnosti. Šešelj je na konferenciji za novinare u sedištu stranke… »

Evroliga: Bundesliga dobija mesto

N1 Info 10.03.2016
Nemačka Bundesliga dobiće, po svemu sudeći, mesto u Evroligi. To značajno komplikuje situaciju, pošto je pre nekoliko dana objavljena vest da će Nemci stati uz FIBA, ali veliko je pitanje kako će se klubovi, koji pikiraju na mesto u Evroligi, poput… »

Milisavu Saviću uručena nagrada “Meša Selimović”

N1 Info 10.03.2016
Nagrada "Meša Selimović" za knjigu godine uručena je danas Milisavu Saviću za roman "La sans pareille". Primajući nagradu, Savić je istakao da je sam izbor za nagradu svečanost u čast knjige. "Posebno mi je drago što nagradu primam u Narodnom… »

NFL: Osvajler u Teksansima

N1 Info 10.03.2016
Ako se po jutru dan poznaje Hjuston Teksansi će biti ozbiljan kandidat za visok plasman naredne sezone. U sedište NASA "sletela" su vredna pojačanja, a prvo ime svakako je kvoterbek Brok Osvjler. Prošle sezone predvodio je napad Denver Bronkosa, dok… »

DSS predala peticiju za održavanje lokalnih izbora na KiM

N1 Info 10.03.2016
Demokratska stranka Srbije predala je u Skupštini Srbije i Vladi peticiju sa više od 20.000 potpisa građana sa Kosova i Metohije kojom se traži održavanje i lokalnih izbora na ovom delu Srbije, u skladu sa srpskim zakonom i Ustavom. Potpredsednik… »

Udovički: Trenutno 30.000 manje birača nego 2014. godine

N1 Info 10.03.2016
Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički istakla je danas da se svakog dana birači brišu i dodaju na birački spisak shodno tome da li ima nekih duplikata, da li su neki građani umrli ili su novi napunili 18 godina. “Kada bi… »

ECB jednom nulom pogurala posustalu evropsku privredu

N1 Info 10.03.2016
Evropska centralna banka smanjila je svoju referentnu kamatnu stopu na nula sa 0,05 odsto, u okviru paketa mera čiji je cilj da se podstakne posustala privreda evrozone. Referentna kamatna stopa je spuštena na nulu prvi put u istoriji ECB-a, navodi… »

Čak Noris slavi 76. rođendan

N1 Info 10.03.2016
Čak Noris danas proslavlja svoj 76. rođendan. Ovaj glumac i majstor borilačkih veština najpoznatiji je po ulozi u seriji “Voker, teksaški rendžer”, ali i kao internet senzacija od 2005. kada su memovi zasnovani na preuveličavanju njegove snage… »