Izvor: Pravda arhiva vesti 10.03.2016

KLANjAJU SE NACISTIMA I TERORISTIMA: Ovako Ugljanin troši pare građana Srbije u izbornoj kampanji!

Pravda 10.03.2016
Generalni sekretar Bošnjačkog nacionalnog veća i blizak saradnik Sulejmana Ugljanina, Ahmedin Dino Škrijelj, predvodio je delegaciju od 50 studenata u obilasku memorijalnog centra „Adem Jašari“, što je funkcioner SDPS-a i predsednik… »

TURSKI PESNIK SE IZVINIO ZA OBARANjE SU-24: Molim ruski narod i klečim pred majkom ruskog pilota! (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
Poznati turski pesnik Husein Hajdar objavio je video–snimak u kojem se izvinio čitavom velikom ruskom narodu za politiku Ankare i posebno majci poginulog pilota Su–24. Poznati turski pisac Husein Hajdar napisao je pesmu u kojoj se izvinio ruskom… »

VODA SE POVLAČI, ALI... "Ljudi su umorni od ponavljanja poplava"

Pravda 10.03.2016
LUČANI - Predsednica opštine Lučani Vesna Stambolić izjavila je danas da se voda sa ugroženih lokacija u toj opštini povukla i da se sada raščišćava teren, ali da dodatnu opasnost predstavljaju najave novih velikih količina kiša. "Pod vodom je… »

PREDSEDNIK SANU OPOMINjE: Ubedili smo sebe da je sve tuđe bolje, to ne mogu da razumem!

Pravda 10.03.2016
Predsedenik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić smatra da Srbiji preti ozbiljna kriza visokobrazovanih kadrova zbog "odliva mozgova", ali ukazuje i da je stvorena klima da je bolje sve što je - izvan Srbije. "Broj visokoobrazovaih osoba… »

Rusija: Srbi, ne idite u NATO

Pravda 10.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se danas u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je prvi susret na tako visokom nivou nakon što je Srbija ratifikovala sporazum sa NATO kojim se osoblju Alijanse daju posebne… »

LAVROV: Licemerje Zapada je očigledno, Ruska i Saudijska ambasada ne vrede isto

Pravda 10.03.2016
MOSKVA - Odsustvo odgovora Zapada na nedavne napade na ruske diplomatske misije u Ukrajini, pre svega na ambasadu u Kijevu, znak je "licemerja i primene dvostrukih aršina", izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. On je ocenio kao… »

Popović: Tražićemo da Vlada formira Kancelariju za saradnju sa Rusijom

Pravda 10.03.2016
BOGATIĆ - Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da će se SNP i njeni koalicioni partneri zalagati da buduća Vlada Srbije oformi Kancelariju za saradnju sa Rusijom. Ta kancelarija će pomagati domaćim privrednicima da… »

UHAPŠEN POLITIČAR PEDOFIL: Albanac silovao trinaestogodišnju devojčicu!

Pravda 10.03.2016
KOSOVSKA MITROVICA - Zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu, policija je po nalogu tužioca uhapsila odbornika DSK Bekima Muju. Naime, policija na Kosovu i Metohiji je po nalogu takozvanog državnog tužioca uhapsila odbornika… »

Patrijarh: Saglasili smo se da se Gračanica potopi

Pravda 10.03.2016
Povodom slučaja valjevske Gračanice koja je u velikoj opasnosti da je voda u potpunosti uništi oglasio se i patrijarh Irinej koji trenutno boravi u Australiji. Patrijarh je rekao da je dobro što se ugrožene svetinje premeštaju na drugo mesto kako bi… »

VUČIĆ: Smeniću sve odgovorne za poplave! Direktori, dosta mi je vaših sranja!

Pravda 10.03.2016
BEOGRAD - Znate vi o kome je reč i ko je nadležan za to! Oni će snositi odgovornost ukoliko to utvrde nadležni organi, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić juče za Kurir, na pitanje koji su to direktori koje krivi za poplave u Srbiji. - Sada… »