Izvor: Pravda arhiva vesti 10.03.2016

"Nos mu je bio odsečen, vrat prerezan, a drugima su smrskane lobanje..." Budući hrvatski ministar je zločinac!

Pravda 10.03.2016
BEOGRAD - Najozbiljniji kandidat za novog ministra veterana u Vladi Hrvatske Milijan Brkić komandovao je vodom specijalne jedinice hrvatske policije koja je učestvovala u masakru ranjenih srpskih vojnika na Velebitu 1993. godine, objavio je direktor… »

DOLIJAO: Ubica ruskog pilota uhvaćen u Siriji!

Pravda 10.03.2016
U Siriji je uhvaćen Alparslan Čelik, turski terorista koji je ubio ruskog pilota Suhoja 24 Olega Peškova. Detalji privođenja nisu objavljeni, ali se zna da su ga uhvatili pripadnici sirijske vojske, javila je iranska agencija Fars. Čelik je član… »

UTERUJE STRAH U KOSTI! Ovo je nova ruska raketa protiv koje je američki štit beskoristan (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
Ruska napredna interkontinentalna balistička raketa "Rubež RS-26", koja bi trebalo da postane operativna tokom 2016. godine, potpuno je zaintrigirala vojne stručnjake širom sveta, ocenjuje "Rosiskaja Gazeta", a prenosi Sputnjik. Kako se navodi u… »

RUSKI DESANTNI BROD PROTUTNjAO BOSFOROM: Za njim krenula tri turska broda i helikopter! (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
Ruski veliki desantni brod „Aleksandar Otrakovski“ prošao je kroz Bosforski moreuz pod velikom pratnjom turske strane. Veliki ruski desantni brod „Aleksandar Otrakovski“ prošao je Bosfor u pravcu ka Crnom moru. U Turskoj su zbog toga bile… »

PROSTO NEPRIJATNO: Srbi poludeli od izobilja pa ne vide koliko im dobro ide!

Pravda 10.03.2016
Kada čujete iz usta Zorane Mihajlović rečenicu koja glasi: Građani da veruju rezultatima, a ne obećanjima, definitivno morate da se zapitate da li mi koji itekako osećamo rezultate ove vlasti i Zorana Mihajlović živimo u istoj dimenziji? Piše… »

MEKEJN POHVALIO: Vučić se odlično odupire Rusiji, pomoći ćemo mu da tako i nastavi!

Pravda 10.03.2016
Iako Amerikanci (još od Đinđićeve vladavine) ne izlaze iz srpskih ministarstava, drmaju našim pravosuđem, kontrolišu sve glavne političke partije i televizije, Mekejn je odlučio da govori o ruskom pritisku i propagandi…. Srbija je od perioda… »

Dodik: Srpsku čuva samo želja naroda da ona opstane!

Pravda 10.03.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Prijedoru da Srpsku, koja jača svoj subjektivitet, sa svih strana napadaju onih koji ne žele da ona postoji, ali je čuva želja srpskog naroda da ona opstane. "Suprotstavljena im je samo… »

Sirija se mora štititi, zato je Rusija danas štiti!

Pravda 10.03.2016
U svetskom horu onih koji diskutuju o operacijama vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u Siriji ima i propagande, i klevetanja, i zavidljivih neosnovanih tvrdnji u vezi sa efikasnošću ruskih vazdušnih udara, ali i odobravanja „savezničke vernosti… »

Jelena Krunić opet gola: Pokazala, ali baš previše! (FOTO 18+)

Pravda 10.03.2016
Jelena Krunić je osoba koja svakodnevno šokira pratioce na društvenim mrežama. Svaki put pomera granice ali čini nam se da je ovog puta malo preterala. Krunićka kao da vapi da bude u centru pažnje pa ne preza ni od čega. Ambulance #ambulance… »

RUSKA ALARMANTNA PROGNOZA - SRBIJI PRETI POTOP Putin: Srbima pomoći na sve načine!

Pravda 10.03.2016
Prema prognozi Hidrometeorološkog centra Rusije, našu zemlju će tokom današnjeg dana pogoditi dva kišna talasa odjednom. Prvi dolazi sa juga i on će zahvatiti Zapadnu Srbiju, dok drugi dolazi sa istoka i izazvaće jake padavine na jugoistoku Srbije… »