Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Tužilaštvo traži 12 godina robije za Miškovića

Alo 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika Delte Miroslava Miškovića, zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja, čime je putarska preduzeća oštetio za 30 miliona evra. On je… »

Skandal u Aranđelovcu: Maloletnika na ulici pretukli otac i rođak druga iz razreda

Blic 26.05.2016
Tužilaštvo u Aranđelovcu je podnelo krivične prijave protiv dva muškarca zbog nasilničkog ponašanja, jer su juče oko 10 sati, na ulici u Aranđelovcu tukli šesnaestogodišnjeg učenika prvog razreda Turistčko-ugostiteljske škole. M.B. (16) je… »

Završne reči na suđenju: Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miroslava Miškovića

Srbija danas 26.05.2016
Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Na početku Mišković je izneo svoju odbranu povodom precizirane optužnice… »

Ispitan slučaj: Podnete prijave protiv demokrata zbog stranačkog zapošljavanja na Vračaru

Srbija danas 26.05.2016
Budžetska inspekcija Ministarstva finansija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv bivšeg i sadašnjeg predsednika opštine Vračar Branimira Kuzmanovića i Tijane Blagojević, kao i protiv direktora sportskog centra Vračar… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miroslava Miškovića!

Telegraf 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Rostić je pored kazne zatvora tražila i novčanu kaznu, ali nije opredelila visinu. Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika Delte Miroslava Miškovića… »

Službenik krao telefone

Alo 26.05.2016
Leskovačka policija uhapsila je službenika Telenor kompanije I.D. (38) iz Bujanovca zbog sumnje da je ukrao 39 telefonskih aparata u vrednosti 1,4 miliona dinara. Policija je danas saopštila da se I.D tereti da je zloupotrebio svoja ovlašćenja od… »

Đoka Ludak pobio porodicu imenjaka

Alo 26.05.2016
Đorđe N. Adamović (43), zvani Đoka Ludak, osuđen je na smrtnu kaznu zbog surovog ubistva četvoročlane porodice iz Bora, koje je negirao do same smrti, a na kraju je odlučio da se obesi u zatvoru u Zaječaru, čekajući tri godine odgovor na zahtev… »

Dilovao heroin na ulici

Alo 26.05.2016
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (38) zbog prodaje heroina na ulicama najvećeg grada Vojvodine. Osumnjičeni je sinoć u Novom Sadu, spazivši policijsku patrolu, odbacio kesu sa četrnaest paketića heroina i počeo da… »

Ukrali 750 litara ulja!

Alo 26.05.2016
Policija u Bečeju podneće krivične prijave protiv dve osobe osumnjičene da su u toj vojvođanskoj opštini ukrale 750 litara sojinog ulja, koje je bilo ocarinjeno i namenjeno izvozu, saopštila je novosadska Policijska uprava. Pančevac (35) i… »

Rasturao heroin: Uhapšen diler u Novom Sadu

Blic 26.05.2016
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv jednog tridesetosmogodišnjaka zbog prodaje heroina na ulicama najvećeg grada Vojvodine. Osumnjičeni je sinoć u Novom Sadu, spazivši policijsku patrolu, odbacio kesu sa četrnaest paketića heroina… »