Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Zaplenjeni pištolji, devize i marihuana

Blic 26.05.2016
Dva pištolja, 35.000 evra i 500 grama marihuane zaplenjeni su jutros na Graničnom prelazu Horgoš, saznaje "Blic". Oružje, narkotici i evri nađeni su u putničkom vozilu u kome su bili bugarski državljanin A.G. i državljanin Srbije M.S. - Detaljnim… »

Ludače Zoranu nude seks i brak!

Alo 26.05.2016
Nepoznate žene putem društvenih mreža i preko prijatelja nude brak i seks Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović. Iako je od brutalnog ubistva koji je šokirao Srbiju, prošlo samo pedesetak dana i ubica još nije uhvaćen… »

Darko Mladić strahuje za očev život

Alo 26.05.2016
Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, istakao je da porodica izjave bivšeg potparola Haškog tužilaštva Florens Artman o zdravstvenom stanju njegovog oca doživljava kao ozbiljnu pretnju po njegov život. "Šta znači to što se Florens Artman… »

Obećavali ljudima posao!

Alo 26.05.2016
Policija u Nišu uhapsila je M. Š. (44) i A. R. (41) iz okoline tog grada zbog toga što su prevarili veći broj ljudi obećavajući im zaposlenje, promenu radnog mesta, regulisanje plaćanja poreza i druge slične usluge, saopšteno je danas. Oni su tim… »

Zverstvo kod Doboja: Novi dokazi u slučaju koji je potresao BiH

Blic 26.05.2016
Rezultati DNK analize potvrdili su da je Mićo Radonjić iz Stanova kod Doboja otac deteta koje je nosila njegova maloletna ćerka, saznaje „EuroBlic“ od izvora bliskih istrazi. On je uhapšen početkom aprila, nakon što su komšije obavestile… »

Radnici koji su živi zatrpani na Avalskom putu: Poslednje što sam čuo bilo je "Bežite!"

Srbija danas 26.05.2016
Zemlja se odjednom obrušila na nas. Znamo da smo neko vreme bili u totalnom mraku, kaže Radan Milić, koji je s kolegom Aleksandrom Anušom bio zatrpan u kanalu dubokom sedam metara. - Poslednje što sam čuo bilo je „Bežite“ i video mrak pred… »

"Matija sine, ti si bliže bogu od nas, uhapsite ga": Ovo je izgovorila majka žrtve, a onda je pao trostruki ubica

Telegraf 26.05.2016
Majka ubijenog Matije Petrovića, Zagorka Guljaši, rekla je da je znala da se ubica krije u Nemačkoj. Bane Jovanović Safet (49) iz Mola, osumnjičen za dvostruko ubistvo i ranjavanje četiri osobe 20. marta u Bečeju i Molu, uhapšen je po… »

Šeik Al Habibi na vladinoj listi označenih terorista

Politika 26.05.2016
Tefik Mujović, deportovan iz Turske 28. aprila, jedan je od sedmorice optuženih za terorizam koji su ratovali u stranim zemljama. Vlada Srbije je kao novog potencijalnog teroristu označila šeika Najef Salama Muhamed Ujaim al Hababija. Rešenjem vlade… »

"Molila sam mrtvog sina: Matija, ti si bliže Bogu, uhapsite ga!"

Blic 26.05.2016
Bane Jovanović Safet (49) iz Mola, osumnjičen za dvostruko ubistvo i ranjavanje četiri osobe 20. marta u Bečeju i Molu, uhapšen je po međunarodnoj poternici Srbije u Nemačkoj. Jovanović se tereti za ubistvo bivše nevenčane supruge Jelene Stojkov… »

Jecu sam mnogo voleo, nisam je ja ubio: Sin Zorana Marjanovića progovorio o optužbama u medijima da je on ubica!

Telegraf 26.05.2016
Uz pristanak svog oca Zorana Marjanovića, maloletni U. M. (17) je pričao o životu pored Jelene, da mu je bila kao druga majka, optužbama u medijima, ali i o tome koliko mu se svet preokrenuo nakon tragedije koja ih je zadesila. Sin Zorana… »