Hronika arhiva vesti 26.05.2016

Žene ga spopadaju, nude mu brak i seks preko fejsbuka: Zoran Marjanović ne može da se izbori s pomahnitalim udavačama

Telegraf 26.05.2016
- Žene me uopšte ne zanimaju, ne znam šta im je u glavama. Apsolutno me ne zanima da li sam najpoželjniji udovac ili ne. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom, posvećen sam jani koja je prozvod… »

Strava i užas U ženskom zatvoru U Požarevcu: Pokušala da se ubije, ispod kreveta joj pronašli mrtvu bebu! (foto)

Telegraf 26.05.2016
Zatvorenica je nanela sebi više posekotina po vratu oštrim predmetom. Osuđenica u ženskom zatvoru u Požarevcu Z.S. (38) pokušala je da se ubije, ali joj je ubrzo ukazana lekarska pomoć. Nakon toga, čuvari u PKZ su pregledali ćeliju u kojoj je… »

Teško povređen motociklista

Alo 26.05.2016
U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe, od kojih jedan motocklista koji je zadobio teške povrede kod Opštine Novi Beograd. Tridesettrogodišnji motociklista povređen je u 00.03 sati u Ulici… »

Krivične prijave protiv generala

Alo 26.05.2016
Porodice žrtava masakra u selu Rezale podnele su krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu Kosova protiv načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića, koji je tokom sukoba na Kosovu komandovao 37. brigadom VJ, i protiv Dejana Randjelovića… »

Ubice vojnika u Hrvatskoj i BiH moraju pred lice pravde!

Večernje novosti 26.05.2016
Udruženje boraca ratova od 1990. predalo Specijalnom tužiocu dokaze o zločinima nad vojnicima JNA. Traže izuzeće zamenice tužioca Lidije Vukčević zbog "Lore 3" POVODOM 24. godine od ratnog zločina nad 14 pripadnika JNA iz nikšićko-šavničke… »

Nisam pipkao dete, verujte mi: Beogradski trener karatea negirao obljubu!

Srbija danas 26.05.2016
Uhapšeni poznati trener karatea Z. B. (57) iz Beograda juče je u Tužilaštvu negirao da je obljubio dete. - Nije bilo seksa sa trenerom - u prisustvu roditelja saslušana je i oštećena devojčica R. A. (13), koja je prošle nedelje majci ispričala… »

Radnici preživeli obrušavanje zemlje: Slavićemo taj dan kao drugi rođendan

Kurir 26.05.2016
Zemlja se odjednom obrušila na nas. Znamo da smo neko vreme bili u totalnom mraku, kaže za Kurir Radan Milić, koji je s kolegom Aleksandrom Anušom bio zatrpan u kanalu dubokom sedam metara. BEOGRAD - Poslednje što sam čuo bilo je „Bežite“ i… »

„Nisam pipkao dete, verujte mi”

Alo 26.05.2016
Uhapšeni poznati trener karatea Z. B. (57) iz Beograda juče je u Tužilaštvu negirao da je obljubio dete. - Nije bilo seksa sa trenerom - u prisustvu roditelja saslušana je i oštećena devojčica R. A. (13), koja je prošle nedelje majci ispričala… »

Otac i sin pali na poligrafu!

Alo 26.05.2016
Dalibor Predić (33) i njegov otac Mića (56), iz sela Slatina kod Bora, koje je policija uhapsila zbog sumnje da su mučki pretukli Svetozara Rpanovića (90) i njegovu ćerku Dušanku Abrašević (67), iz zaječarskog sela Dubočane, negiraju da su… »

Koliko košta život Srbina? Hrvatska plaća srpskoj porodici zbog ubistva oca, sestre i devojčice

Blic 26.05.2016
Hrvatska porodici Roknić, zbog ubistva troje njenih članova u Karlovcu pre 25 godina, treba da isplati više od milion kuna, ili oko 17 miliona dinara. Za monstruozan zločin u karlovačkom naselju Sajevac, 1991. godine nad Srbima Markom Roknićem… »