Izvor: Mondo arhiva vesti 31.05.2016

Kraj škole za osmake i maturante stručnih škola

Mondo 31.05.2016
Za male maturante osnovnih škola i maturante srednjih stručnih škola, prema kalendaru obrazovno- vaspitnog rada, danas se završava školska godina. Maturanti gimnazija raspustili su se 24. maja, dok se školska godina za učenike od prvog do sedmog… »

Pakistanci spopadali žene u Darmštadu!

Mondo 31.05.2016
Policija je u jugozapadnom nemačkom gradu Darmštadu uhapsila trojicu Pakistanaca osumnjičenih da su seksualno napadali žene na muzičkom festivalu proteklog vikenda. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Hapšenje je usledilo nakon što je 18 žena… »

Hrvati uspeli - ultimatum Srbiji sada uslov i EU?

Mondo 31.05.2016
Hrvatski šef diplomatije Miro Kovač izjavio je danas da je Hrvatska osigurala da svi njeni zahtevi uđu u pregovarački proces Srbije i Evropske unije. Foto: Guliver/Getty Images/Istock Kovač je naglasio, preneo je "Jutarnji list", da Hrvatska može… »

Hag ne pušta Karadžića, ni privremeno

Mondo 31.05.2016
Sud u Hagu odbio je zahtev bivšeg predsednika Srpske, Radovana Karadžića, da bude pušten na privremenu slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu svom mlađem bratu, preneli su mediji u regionu. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Teodor… »

Top 10: Najbogatiji Srbi su...

Mondo 31.05.2016
Saznajte ko su najbogatiji ljudi u Srbiji prema rang listi objavljenoj u regionalnom izdanju američkog magazina Forbs. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock - Srpski biznismen Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe, najbogatiji je čovek u Srbiji za 2016… »

EU upozorava: Ova droga opet "hara" među mladima

Mondo 31.05.2016
Droga ekstazi je opet popularna u EU pošto su prodaja na internetu i novi načini oglašavanja pomogli da dođe do nove generacija korisnika, saopštila je danas agencija Evropske unije za kontrolu droga. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ekstazi je… »

Dejv Harington snima u Beogradu

Mondo 31.05.2016
Nema predaha pred nastup na Apgrade vikendu! Foto: Apgrade Dejv Harington, čuveni njujorški multiinstrumentalista, džez gitarista, kompozitor i polovina kultnog tandema Darkside, u Beograd je stigao par dana ranije uoči nastupa na novom Apgrade Live… »

Mladi narkomani "zamorčići" za nove droge

Mondo 31.05.2016
Mladi narkomani se sve češće koriste kao "laboratorijski zamorčići" u testiranju novih sintetičkih droga, upozorio je danas odsek EU za monitoring narkotika. Foto: Getty Images Brendan Hoffman Evropa se suočava sa sve većim problemom novih vrsta… »

Bravo, matori!

Mondo 31.05.2016
Član benda Rolling Stones objavio lepu vest. Foto: YouTube Roni Vud postao je opet otac sa punih 68 godina, pošto je njegova supruga Seli Hamfriz rodila bliznakinje. Roni (68) i Sali (38) u braku su od 2012, a devojčice su njihova prva zajednička… »

Nije zlato sve što sija -ubio se još jedan bogataš

Mondo 31.05.2016
Bivši šef jedne od najvećih osiguravajućih kompanija u Cirihu izvršio je samoubistvo šest meseci nakon što je dao otkaz zbog problema u poslovanju. Foto: youtube/printscreen Direktor finansija iste kompanije pre tri godine je takođe izvršio… »