Izvor: Mondo arhiva vesti 31.05.2016

Musli za srpsku koloniju u Unikahi

Mondo 31.05.2016
Posle Stefana Markovića i Nemanje Nedovića u Malagu bi mogao da stigne još jedan Srbin. Odlične partije u Manresi preporučile Dejana Muslija. Foto: mondo Dejan Musli 2.jpg Statistički gledano Dejan Musli je ove sezone bio najbolji košarkaš Endesa… »

Nova karijera! (foto)

Mondo 31.05.2016
Nataša Šavija najavljuje zaokret - ni starleta, ni pevačica... ... već kreatorka?! Nataša Šavija najavila je na Instagramu da će uskoro pokrenuti svoj brend garderobe. Još uvek nije objavila sliku nijednog modela, niti precizirala da li će sama… »

U planu regionalna liga kadeta u fudbalu!

Mondo 31.05.2016
Bio bi to "probni balon" za seniorsko takmičanje fudbalskih klubova iz bivše Jugoslavije. Foto: turnirprijateljstva.com/Dušan Stanković Bivši fudbalski reprezentativac Savo Milošević rekao je danas da je sa ljudima iz Evropske fudbalske unije… »

Intel: Prvi Core i7 procesori s 10 jezgara!

Mondo 31.05.2016
Na Computex sajmu Intel je predstavio svoju novu paletu procesora. Core i7-6950X Extreme Edition je nova serija Intel procesora sa 10 jezgara, koji će raditi na 3 GHz, ali se mogu "bustovati" na 3.5 GHz i imaju 25 MB keša. "Bustovanje" performansi… »

"Novi Sad je bastion rukometa"

Mondo 31.05.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević priredio prijem za rukometaše Vojvodine, koji su osvojili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije. "Ovo je već postalo tradicionalno", rekao prvi čovek Novog Sada. Foto: YouTube/screenshot Rukometaši… »

Izetbegović: Tužićemo Srbiju ako nađemo dokaze

Mondo 31.05.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je moguće revidiranje tužbe BiH protiv Srbije u slučaju novih dokaza, ali da takvih dokaza sada nema. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Neću odustati od prava da tražim pravdu pred… »

Osnivač The Pirate Bay sajta: Otkačite Facebook!

Mondo 31.05.2016
"Nema poziva za žurke, nema informacija šta se dešava sa mojim prijateljima, ljudi prestanu da pričaju s tobom jer nisi na Fejsbuku. To utiče na realan život" Jedan od osnivača sajta The Pirate Bay, Sunde, optužio je Marka Cukerberga da je… »

Čuvajte se! Sezonski poslovi mogu biti...

Mondo 31.05.2016
Letnji period je vreme za sezonske poslove koji mogu da budu samo paravan za kriminalne radnje. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Na to su danas upozorile sagovornice Tanjuga uz podsećanje da je prošle godine indentifikovano ukupno 40 žrtava trgovine… »

Dačić: Hrvati opstruišu sve

Mondo 31.05.2016
Ministar spoljnjih poslava Srbije Ivica Dačić u ocenio je da Hrvtska godinama opstruira pregovore o otvorenim bilateralnim pitanjima i traži da se ti razgovori podignu na politički nivo, preneo je list Danas. Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić Ovaj list… »

Keba: Nije ovo rijaliti!

Mondo 31.05.2016
Pevač odgovorio na optužbe Severininog bivšeg partnera. Dragan Kojić Keba moraće na sud zato što je malog Aleksandra, sina Severine Kojić i Milana Popovića, u kasnim noćnim časovima vozio bez sigurnosnog pojasa. Milan TUŽIO Kebu! "Volim malog… »