Izvor: Mondo arhiva vesti 31.05.2016

Prijedor: Konobar i policajac maltretirali Artman

Mondo 31.05.2016
Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom. Foto: AP Photo/Hidajet Delic, File "Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu… »

"Mojkovac i Dubrovnik nisu bili u interesu cg"

Mondo 31.05.2016
Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, rekao je danas da ni Mojkovačka bitka 1916, kao ni grantiranje Dubrovnika 1991, nisu bili u nacionalnom interesu Crne Gore iz čega, kako je poručio, treba zvući nauk i striktno slediti nacionalne inte. Foto: Vlada… »

Rolan Garos - prognoza je tmurna (foto)

Mondo 31.05.2016
Sudeći prema prognozi vremena za naredne dane u Parizu bi moglo da bude vrlo malo tenisa ili čak da se ne igra uopšte. "Interrompue en raison de la pluie" (prekinuto zbog kiše). Ova rečenica često prati ovogodišnji Roland Garos, najveće… »

"Mare, hvala na svemu"

Mondo 31.05.2016
Partizan će se ovog leta rastati sa Markom Jovanovićem, a pred izlaznim vratima kluba iz Humske je i Valeri Božinov. Saša Ilić ostaje. Marko Jovanović napušta Partizan! Informacija da će iskusnu štoper, samo šest meseci pošto se vratio u… »

Pripejd najdraži broj za opuštene razgovore

Mondo 31.05.2016
Razgovarajte i dopisujte se sa najdražom osobom koliko god želite uz mts uslugu Pripejd najdraži broj. Da li vam se dešava da sve češće dopunjavate kredit zbog razgovora i razmene poruka sa voljenom osobom? Uz mts uslugu Pripejd najdraži broj… »

SKOJ ne da Dimitrija Tucovića!

Mondo 31.05.2016
Nekoliko članova Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) protestovalo je danas na Trgu Slavija u Beogradu zbog premeštanja spomenika i posmrtnih ostataka Dimitrija Tucovića. Foto: Mondo/Goran Sivački Slavija, skver koji mnogi Beograđani… »

Ništa od optužnice protiv Kosmajca

Mondo 31.05.2016
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je optužni predlog protiv Dragoslava Kosmajca kojim se tereti za poresku utaju. Foto: Printscreen/Youtube "U postupku prethodnog ispitivanja optužnog predloga postupajući sudija je odbio optužni predlog jer smatra da… »

Posle prozivke saradnja sa Gabanom?

Mondo 31.05.2016
Nakon što ju je Stefano Gabana isprozivao da nosi fejk stvari, Jelena Karleuša tvrdi da će on kreirati nekoliko modela specijalno za nju. Foto: instagram.com/karleusastar/ Nakon javne prozivke dizajnera Stefana Gabane, Karleuša mu je pisala na… »

YU telefon preti da postane planetarni hit

Mondo 31.05.2016
Mlada YU kompanija ima velike ambicije u smartfon svetu, jer nudi odlične specifikacije za malo para. Yunicorn je njihov novi model. YU kompanija je deo Micromax korporacije, kao sestrinska firma, i na tržištu je tek nekoliko godina. YU modele… »

Potvrđeno 16 godina zatvora za "Kapetana Kukavicu"

Mondo 31.05.2016
Apelacioni sud u Firenci potvrdio je šesnaestogodišnju zatvorsku kaznu izrečenu Frančesku Sketinu, kapetanu kruzera Kosta Konkordija, koji je delimično potonuo kod italijanske obale 2012. godine. Foto: Getty Images Marco Secchi Tom prilikom poginule… »