Izvor: Studio B arhiva vesti 20.07.2016

Izgradnja 4 nova terminusa za autobuse Studio B

Studio B 20.07.2016
Grad počinje izgradnju 4 nova terminusa za autobuse javnog prevoza koja će omogućiti da okretnica na Trgu republike postane pešačka zona i da se saobraćaj na terminusima Studentski trg i Zeleni venac rastereti. Gradski arhitekta Milutin Folić… »

Do sada 22 opština u Srbiji proglašene ugroženim Tanjug

Studio B 20.07.2016
U Srbiji su do sada 22 opština proglašene zaraženim područjima od bolesti kvrgave kože. Prema podacima objavljenim na sajtu Uprave za veterinu, zaključno sa utorkom, za ugrožena područja proglašene su opštine Preševo, Bujanovac, Trgovište… »

Jerevan: Sukobi policije i demonstranata Tanjug

Studio B 20.07.2016
Pripadnici jermenske policije sukobili su se večeras u Jerevanu sa demonstrantima ispred policijske stanice, koju su zauzele naoružane osobe. Nekoliko demonstranata koji su protestovali ispred policijske stanice u jermenskom glavnom gradu, Jerevanu… »

Prijateljski razlaz

Studio B 20.07.2016
Nemačka i Velika Britanija imaju mnogo zajedničkih interesa i to će se pokazati tokom pregovora o izlasku Ujedinjenog kraljevstva iz Evropske unije, konstatovale su na današnjem sastanku u Berlinu nemačka kancelarka Angela Merkel i britanska… »

Završena uzbuna u Briselu zbog zimskog kaputa Beta

Studio B 20.07.2016
Belgijska policija opkolila je danas u centru Brisela jednog mladića u zimskom kaputu iz kojeg navodno vire žice, zbog sumnje da predstavlja pretnju za bezbednost, ali je sredinom popodneva objavljeno da je uzbuna bila nepotrebna. Taj mladić tek treba… »

Amnesti optužuje turske vlasti za represiju i cenzuru Beta

Studio B 20.07.2016
Organizacija za zaštitu ljudskih prava Amnesti internešenel ocenila je da vlasti u Turskoj sprovde represiju vanrednih razmera posle nesupelog puča u petak. U saopštenju Amnestija navodi se da se, pored otpuštanja desetina hiljada državnih… »

Joksimović i Kif: Jačanje bilateralnih odnosa Srbije i UK Tanjug

Studio B 20.07.2016
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović oceniala je, u razgovoru sa ambasadorom Velike Britanije u Beogradu Denisom Kifom da, otvaranjem novih pregovaračkih poglavlja, Srbiji predstoji nova dinamičnija faza reformskog procesa koja se… »

Turska: Čeka se važna odluka, možda i vanredno stanje Tanjug

Studio B 20.07.2016
U Ankari je popodne završena sednica Nacionalnog saveta za bezbednost Turske a, kako je ranije najavio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, posle tog sastanka očekuje se da će biti saopštene „važne odluke“. Sastanak je održan u… »

Brisel: Savladan muškarac u zimskom kaputu iz kog vire žice Tanjug

Studio B 20.07.2016
Belgijska policija danas je opkolila i savladala muškarca u Briselu, koji je bio sumnjiv jer je nosio zimski kaput iz kog su virile žice. Kako je javio CNN, stručnjaci za deaktiviranje bombi proveravaju kaput. BBC navodi da su okolne prodavnice… »

Ubijen odbornik DSS-a iz Smederevske Palanke RTS, Beta

Studio B 20.07.2016
Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Smederevskoj Palanci Zlatan Bećić (55) jutros je ubijen. Bećić je bio odbornik koalicije Srpski pokret obnove – Demokratska stranka Srbije u Smederevskoj Palanci. Kako mediji prenose… »