Izvor: Alo arhiva vesti 23.09.2016

Evo kako je Vujošević odgovorio Čoviću

Alo 23.09.2016
Bivši trener KK Partizan i predsednik sportskog društva Duško Vujošević, a sada šef struke Limoža, reagovao je na najnovije navode Nebojše Čovića u kojima ga je optužio da širi neistine o njemu. - Taj čovek je non stop s nekim u konfliktu. Da… »

Maloletnici osumnjičeni za krađu mopeda

Alo 23.09.2016
Policija u Pirotu podnela je krivične prijave protiv tri maloletnika zbog sumnje da su prošlog vikenda ukrali dva mopeda sa različitih lokacija u gradu, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu. Kako je navedeno, jedan od osumnjičenih se… »

Ekonomski oporavak Srbije nastavlja da ubrzava

Alo 23.09.2016
Ekonomski oporavak Srbije nastavlja da se ubrzava, podržan poboljšanim poverenjem i uspešnim rezultatima programa, a nedavni trendovi u pogledu zaposlenosti su takođe ohrabrujući, izjavio je šef misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) za Srbiju… »

Pojeo kaktus u plamenu! (VIDEO)

Alo 23.09.2016
Neki ljudi će uraditi sve da bi bili popularni na Jutjubu, pa makar i rizikovali da se ozbiljno povrede. Mladić iz snimka sam sebe je nazvao idiotom i sam sebi je postavio izazov da pojede kaktus u plamenu i popije pivo iz svoje smrdljive patike, što… »

Montipajtonovac Teri Džons oboleo od demencije

Alo 23.09.2016
Jedan od osnivača komičarske grupe Monti Pajton, Teri Džons, boluje od demencije, saopštila je danas Britanska filmska akademija. U saopštenju se navodi da je 74-godišnjem komičaru, scenaristi, glumcu i režiseru dijagnostifikovana primarna… »

Brat Stane Katić zaludeo ženski svet (FOTO)

Alo 23.09.2016
Kanadska glumica srpskog porekla Stana Katić napravila je pometnju na Instagramu kada je objavila fotografiju svog brata Dušana. - Moj brat je opasan, a pravi i veoma ukusna peciva. Da, ljudi, dvostruka pretnja - poručila je Stana Katić uz fotografiju… »

Devojka živi kao beba i njenom dečku se to sviđa (VIDEO)

Alo 23.09.2016
Džes (21) sa Floride neće da živi kao devojka već kao beba, a nekad i kao devojčica. Njenom dečku Dejvidu (24) ne smeta to što ona nosi pelene, pa joj čak i glumi tatu. Džes kaže da je kao mala seksualno zlostavljana i da bi se ponašala ovako i… »

Obama besan zbog Dodika!

Alo 23.09.2016
Baraku Obami je mnogo više zasmetalo to što je Milorad Dodik otišao kod Putina da traži podršku od toga što se u Republici Srpskoj u nedelju održava referendum! Poseta predsednika RS Rusiji i njegov sastanak sa predsednikom Ruske Federacije samo… »

Karić za Alo!: Neću da se vraćam, još!

Alo 23.09.2016
Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je za “Alo!” da je postupak protiv njega za navodne zloupotrebe u “Mobtelu” obustavljen, ali i poručio da se neće vraćati da živi u Srbiji zbog poslovnih obaveza u Rusiji i širom Azije. Ipak, Karić otkriva… »

Ispred Vlade podignuta tradicionalna zastava Vojvodine!

Alo 23.09.2016
Od danas se ponosno vijori naša tradicionalna zastava, rekao pokrajinski premijer Igor Mirović. Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović danas je na jarbolu ispred zgarde Pokrajinske vlade razvio tradicionalnu zastavu Vojvodine. Odluku o upotrebi… »