Izvor: Srbija danas arhiva vesti 29.09.2016

Rusi izbacuju novi Kalašnjikov: Tačnost i preciznost usavršeni (video)

Srbija danas 29.09.2016
Stari ne može da se poredi sa ovim... Ruski zvaničnici u oblsti vojske testirali su novi Kalašnjikov, “lako” naoružanj za ruske vojne snage. Reč je o razornim kalibrima 5,45 i 7,62 milimetra. Priču o najmoćnijem ručnom oružju Prema rečima… »

Danas je ispred Skupštine grada održan protest "Ne davimo Beograd"

Srbija danas 29.09.2016
Građanski protest 'Ne davimo Beograd' održan je danas u Beogradu. Na protestu je bilo oko 1.900 ljudi, što je mnogo manje nego prošlog puta. Ovaj protest održava se ispred gradske skupštine u Beogradu, a na protestu učestvuju i aktivisti LGBT… »

Na srpskim terenima igra se jadan fudbal: Katar osramotio "orlove" (fotogalerija)

Srbija danas 29.09.2016
Debakl na Bliskom istoku. Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Superlige nije se proslavila na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Katara. Šta više, doživela je debakl na Bliskom istoku, domaćin je slavio rezultatom 3:0 (3:0)… »

Preparirala psa: Severina je na novog ljubimca potrošila bogatstvo i koristi ga kao aksesoar (foto)

Srbija danas 29.09.2016
Želala je nešto što nema niko i na to potrošila gomilu novca. Severina Kojić je pevačica koja voli urbane i skupe marke. Ona takođe voli i životinje. Ovog puta, pevačica je želela da spoji skup odevni komad i ljubimca i da dobije nešto što je… »

Možda više nismo jedna država, al i dalje ne mogu bez njega: Hrvati vole srpsku monetu!

Srbija danas 29.09.2016
Najveća svetska medijska kuća navela da je dinar i dalje sredstvo plaćanja u "lijepoj njihovoj". Poznata TV kuća CNN misli da se u Hrvatskoj još uvijek koristi dinar. Ova dezinformacija našla se na njihovom zvaničnom sajtu u delu koji informiše o… »

Nema se, al može se: Trećina vozača u Srbiji kupuje automobile skuplje od 13.000 evra!

Srbija danas 29.09.2016
Veliki broj kupaca u Srbiji odlučuje se za kupovinu vozila visoke C klase. Računajući prvih osam meseci 2016. godine, prema podacima Srpske asocijacije uvoznika novih automobila, prodato je 17.614 vozila. Kako su naši prosečni vozački džepovi među… »

Dolazi ekonomska apokalipsa: Predstoji najgora kriza u istoriji čovečanstva, gora od krize iz 2008.

Srbija danas 29.09.2016
Spektakularni rast, a potom i dramatični pad najavljuju "pucanje ekonomskog mehura". Kineski milijarder Vang Đianlin upozorava da se KIna suočava sa najvećom ekonomskom krizom u istoriji na polju nekretnina. Prošle godine je u KIni došlo do… »

Rekli su joj da je razmazila dete. Kad su čuli istinu, sledili su se (foto)

Srbija danas 29.09.2016
Keli Dirkes iz Ohaja doživela je neprijatnost kada joj je jedna žena u prodavnici dobacila da će razmaziti dete, jer ga stalno nosi u rukama. Ponosna mama se samo nasmejala u lice ženi, pomazila svoju ćerkicu po glavi i nastavila dalje - jer samo ona… »

Disciplinci kažnjavali redom: Plaćaju Partizan, Zvezda, kao i Lalatović (foto)

Srbija danas 29.09.2016
Kazne izrečene zbog incidenata u 152. "večitom derbiju". Zasedala je i Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije i donela odluke vezane za 152. "večiti derbi". Kako je potvrđeno na sajtu nacionalnog saveza, kažnjeni su i Partizan koji je bio… »

Hitno potrebni radnici: Prosečna plata je 5.300 evra, a ova dva zanimanja imaju prednost!

Srbija danas 29.09.2016
Sa najmanje dve godine radnog iskustva i znanjem nemačkog ili francuskog jezika, građani Srbije mogu da konkurišu za bilo koji posao u Švajcarskoj. Ipak, u konkurenciji sa građanima EU najveće šanse za zaposlenje imaće oni čije je zanimanje… »