Izvor: Press arhiva vesti 13.10.2016

Van Gogh pesmom zove na rođendansku žurku

Press 13.10.2016
Rok bend Van Gogh pozvao je fanove prigodnom pesmom na proslavu tri decenije postojanja 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu. Foto:B92.net Za Van Goghov rođendanski parti, događaj koji će biti više od običnog koncerta, ulaznice preko mreže… »

Ovo je uzrok problema Samsungovih Note 7 telefona?

Press 13.10.2016
Samsungov Galaxy Note 7 koji je povučen s tržišta zbog toga što ima tendenciju da eksplodira ili se zapali prilikom punjenja, mogao bi biti tek jedna u nizu kolateralnih šteta neispravnih litijum-jonskih baterija. foto: b92.net Iako možda izgleda… »

Rijana ostavljena zbog druge?

Press 13.10.2016
Iako su delovali kao savršen par, izgleda da su ipak rešili da stave tačku na svoju ljubav. Rijana je navodno ostavljena, što je informacija u koju je teško poverovati. foto: blic.rs Drejk je Rijani pre samo dva meseca na dodeli “MTV Video Music… »

Nepal, čudesna zemlja

Press 13.10.2016
Putovanje koje je na mene ostavilo dubok trag... foto: b92.net Znate kada kažu da male stvari čine čoveka srećnim!? Ja sam do te spoznaje došla na Nepalu. Slećemo u Katmandu, glavni grad Nepala i, posle carinskih procedura i popunjavanja formulara… »

Zabranjeni film: Hičkokovo delo o nacističkim logorima!

Press 13.10.2016
Najvažniji film na kome je Alfred Hičkok ikada radio uopšte nije bio prikazan, mada je reč o njegovom najpotresnijem delu. Do avgusta 1945. godine britanske vlasti sklonile su sve - snimljene rolne, scenario, beleške snimatelja. Dve žene vuku mrtav… »

Pogodite koje je rešenje ove mozgalice!

Press 13.10.2016
Iako mozda izgleda da se radi o već viđenoj mozgalici ili zadatku sa testa inteligencije, nije tako. Mozgalice i izazovi koji se pojavljuju na internetu često su mnogo teži nego što se na prvi pogled čini. Ovo je jedna od njih koja vas tera da… »

Preko pola miliona turista prošlo kroz Beograd tokom ove godine

Press 13.10.2016
Srbiju su u avgustu najviše posećivali turisti iz Turske, Nemačke, Rumunije, Grčke i Italije. U Beogradu je u avgustu ove godine boravilo 93.970 turista, što je sedam odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je Turistička… »

Pet tipova zavodnica: Dame, proverite da li spadate u grupu igrača, pristojnih ili iskrenih!?

Press 13.10.2016
Imate uspeha kod jačeg pola? Ili vas muškarci nekada ne primećuju? Ljubavni terapeuti smatraju da postoji pet tipova zavodnica, a vi pronađite kojoj grupi pripadate. Fizička - Lepa sam, zgodna i imam šta da pokažem – moto je žena, koje osvajanje… »

"Nedostaješ nam, pukovniče Gadafi", čuje se u Libiji

Press 13.10.2016
"Priključio sam se revoluciji u prvim danima i borio sam se protiv Gadafija. Pre 2011. mrzeo sam Gadafija više nego iko. Sada, život je mnogo teži, a ja sam postao njegov najveći fan", priča 31-godišnji Muhamed. Pet godina posle revolucije u… »

Najstariji američki neprijatelj: Evo ko je...

Press 13.10.2016
Originalna namena B-52 je bila da baci nuklearne bombe na SSSR, ali je to već krajem 1960-tih bila samoubilačka misija, zbog brzog razvoja raketnih sistema. Kada je na prvoj predsedničkoj debati Donaldu Trampu postavljeno pitanje o nuklearnoj doktrini… »