Hronika arhiva vesti 02.11.2016

Opljačkana pošta i kod Ivanjice!

Alo 02.11.2016
Trojica mladića iz pošte u selu Katići ukrali 250.000 dinara. Uhvaćeni nedugo nakon zločina. Policija u Čačku uhapsila je trojicu mladića iz Arilja i Ivanjice zbog jutrošnje pljačke pošte u selu Katići, iz koje su ukrali 250.000 dinara… »

Iz Jezave izvađeno telo starije žene

Alo 02.11.2016
U Osipaonici kod Smedereva, iz reke Jezave u utorak posle podne izvađeno je beživotno telo starije žene. Pošto policiji nije bio prijavljen nestanak nikog iz tog kraja ko bi odgovara opisu nesrećne žene, identitet nije mogao da bude utvrđen. Da li… »

Optužnica jednom od najbližih Karadžićevih saradnika

Večernje novosti 02.11.2016
Jovan Tintor se tereti za progone, nezakonito zarobljavanje, mučenje, premlaćivanje, teranje na prinudne radove i ubistva velikog broja žrtava bošnjačke i hrvatske nacionalnosti. SARAJEVO - Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu… »

Kragujevac, identifikovan osumnjičeni za prekid utakmice

RTS 02.11.2016
Identifikovan je Kragujevčanin koji je, 30. oktobra 2016. godine, izazvao prekid na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici Zone "Morava" u Kragujevcu, između FK Sušica i FK Dragačevo iz Guče. Osumnjičeni se tereti da je, u 86. minutu utakmice, sa tribina… »

Njegovoj unuci vezali ruke, da ne bi zvala pomoć: Razbojnici pretukli starca (85) u Gračanici!

Srbija danas 02.11.2016
Osamdesetpetogodišnji starac pretučen je sinoć oko 20 sati u svojoj kući u Gračanici, a pretuklo ga je više maskiranih lica. Naime, više počinilaca sa fantomkama preko lica napalo je i brutalno pretuklo Vojislava P. dok su njegovoj unuci, koja… »

INCIDENT u RTB Bor, povređeno sedmoro radnika

BK TV 02.11.2016
Prema prvim, ali nezavaničnim informacijama, noćas oko 23 sata u pogonu nove topionice RTB Bor zapalile su se trake, što je prouzrokovalo opekotine sedmorici radnika. Po jednoj verziji reč je o šestorici, po drugoj o sedmorici topioiničara, a na… »

Zašto su hteli da ubiju Andreja Vučića?

Vesti online 02.11.2016
Meta atentata za čije izvršenje je pripremano oružje u Jajincima nije bio premijer Aleksandar Vučić, već njegov brat Andrej. Za realizaciju te zločinačke namere u Jajincima i selu Rakovica čekala je cela ekipa od nekoliko desetina kriminalaca… »

Evo šta je video svedok u slučaju Taton

Alo 02.11.2016
Ponovljeno suđenje Đorđu Preliću za ubistvo Brisa Tatona nastavljeno je danas davanjem iskaza dvojice novih svedoka. Bivši čuvar u garaži Obilićevog venca Dragan Crepulja o kome su advokati "brujali" prethodnih godina konačno je pozvan da da… »

Starca pretukli na Kosovu, unuku mu vezali!

Alo 02.11.2016
Nekoliko maskiranih lica pretuklo je starca (85) u njegovoj kući u Gračanici, javili su mediji. Više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo je sinoć nešto posle 20 časova i brutalno pretuklo Vojislava Popovića dok su njegovoj unuci, koja živi… »

Nema štrajka u pravosuđu

Politika 02.11.2016
U zajedničkom saopštenju ministarstva i predstavnika dva sindikata navodi se da je „nađeno kompromisno rešenje” Do večernjih časova, juče se nije znalo da li će pravosudni službenici u zatvorima, tužilaštvima i sudovima širom Srbije… »