Hronika arhiva vesti 02.11.2016

Ubio se naočigled nekoliko ljudi: Sebi presudio olovkom

BK TV 02.11.2016
Olovkom sebi probio oko i na mestu ostao mrtav. Bizarno samoubistvo dogodilo se juče u Zemunu, kada je Aleksandar N. (40) u prostorijama Međunarodnog udruženja za prihvatanje i pomoć osoba bolesnih od zavisnosti “Remar Srbija” olovkom sebi probio… »

Zbog dojave o bombi, evakuisana zgrada "Er Srbije"

BK TV 02.11.2016
Zbog dojave o bombi evakuisana je zgrada kompanije "Er Srbija" u novobeogradskom naselju Belvil, javljaju beogradski mediji. Zaposleni Er Srbije u sedištu kompanije u Ulici Jurija Gagarina 12 u Beogradu evakuisani su iz zgrade posle dojave o postavljenoj… »

Vučić naložio: Bez informacija o oružju dok traje istraga

Studio B 02.11.2016
Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u… »

Sumnjiv paket pronađen ispod automobila u garaži Er Srbije, pauk odneo beli "pežo"

BK TV 02.11.2016
Zgrada kompanije "Er Srbija" u novobeogradskom naselju Belvil evakuisana je zbog dojave o bombi, a prema nezvaničnim saznanjima u podzemnoj garaži ispod jednog automobila pronađen je sumnjiv predmet. Na licu mesta se nalaze policijske patrole, a ispred… »

Zapalile se trake u topionici RTB Bor, povređeni radnici

Studio B 02.11.2016
Sedmorica radnika RTB Bor zadobili su opekotine pošto su se sinoć oko 23 sata u pogonu nove topionice zapalile trake. Na lice mesta u rekordnom vremenu stigli su vatrogasci i ugasili požar. Lekarska služba brzo je intervenisala i zbrinula povređene… »

HAOS U SRPSKOJ PRESTONICI: Težak lančani sudar na Pančevačkom mostu, ima povređenih!

BK TV 02.11.2016
Na Pančevačkom putu kod benziske pumpe u pravcu ka Pančevu došlo je do lančanog sudara pet putničkih automobila i kamiona cisterne. Sudar se dogodio oko 18 sati i kako RTS nezvanično saznaje, ima povređenih. U lančanom sudaru na Pančevačkom… »

Pucnjava na Senjaku, ranjen muškarac

RTS 02.11.2016
Muškarac je ranjen u pucnjavi ispred kluba "Kabare rouz" na Senjaku u Beogradu. Nepoznati napadači pucali su na automobil na parkingu ispred kluba. Hitna pomoć je odvezla ranjenog muškarca. Ispaljena su četiri metka, dva u prozor a dva u donji deo… »

VATRENI OKRŠAJ U BEOGRADU: Muškarac RANJEN u pucnjavi ispred restorana, hitno prevezen na VMA! (FOTO)

BK TV 02.11.2016
Radisav Radović (37) ranjen je večeras kada su nepoznati napadači pucali oko 22 sata na automobil na parkingu ispred kluba "Kabare Rouz" na Senjaku u Beogradu. Radović je ranjen dok je ulazio u džip "porše kajen", a ispaljena su četiri metka: dva u… »

Stravični detalji zlostavljanja u Aleksincu: Policajac četiri dana silovao devojku?

Srbija danas 02.11.2016
Aleksinački policajac Z.C. (43) šest dana je držao zarobljenu Z.R. (46) sa kojom je bio u vezi, i sumnja se da je tokom tog perioda neprestano silovao u nameri da je kazni jer je mislio da mu je neverna. On se 26. oktobra našao sa njom, nagovorio je… »

Nova bombaška pretnja premijeru? Zgrada koja je evakuisana nalazi se odmah pored Vučićevog stana! (video)

Telegraf 02.11.2016
Premijer danas nije došao u svoj kabinet i otkazao je sve sastanke. Hitna evakuacija zgrade “Air serbia” u naselju Belvil do koje je došlo nešto pre 10 sati uznemirila je zaposlene koji su u rekordnom roku napustili zgradu. Saznajemo da se odmah… »