Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Srce stalo zbog mučenja!

Alo 11.11.2016
Poljoprivrednika Momčila Simonovića (59) iz Galibabinca kod Svrljiga nepoznati razbojnici su brutalno mučili ne bi li doznali gde drži novac, a ne isključuje se ni mogućnost da mu je u toku iživljavanja stalo srce, saznaje „Alo“. Uzrok smrti… »

Turk će slomiti srpsku mafiju

Vesti online 11.11.2016
Borba sa organizovanim kriminalom, lekcija je koju Srbija uči od Italije, pod pokroviteljstvom EU koja je nedavno pokrenula projekat prevencije korupcije i u Srbiju dovela jednog od najpopularnijih sudija u Italiji Euđenija Turka. Uz njega kao nosioca… »

Doktor pokušao da obljubi pacijentkinju?!

Alo 11.11.2016
Pacijentkinja internog odeljenja Opšte bolnice u Požarevcu optužila je doktora B. J., gastroenterologa, da je pokušao seksualno da je iskoristi tokom pregleda, saznaje “Alo!”. Doktor je odmah udaljen sa posla, a intervenisala je i policija… »

Beograd, prestonica balkanskog podzemlja (8): Svetska vest - Ubijen Arkan!

Vesti online 11.11.2016
U subotu, 15. januara 2000, u holu hotela Interkontinental u Beogradu ubijen je Željko Ražnatović Arkan. Bilo je to najspektakularnije ubistvo u Srbiji proteklih decenija, a koliko je bilo ne samo iznenadno, nego i važno, govori i činjenica da su… »

Otkriven neovlašćeni diler novca iz Majdanpeka

Blic 10.11.2016
Pripadnici PS Majdanpek podneli su krivičnu prijavu protiv sugrađanina D.M. (63) zbog počinjenog krivičnog dela protiv Zakona o deviznom poslovanju. D. M. Je zatečen ispred hotela u centru Majdanpeka kako bez odobrenja Poreske uprave vrši prodaju i… »

Srbija izručila Holandiji trudnicu, koja je želela da se priključi id

Blic 10.11.2016
Vlasti Srbije izručile su danas Holandiji trudnu ženu osumnjičenu za pokušaj odlaska u Siriju ili Irak kako bi se tamo priključila džihadistima, prenela je agencija Asošijejtid pres. Srpsko tužilaštvo navelo je da je 26-godišnja žena, čiji… »

Ubili boksera, osuđeni na ukupno 24 godine robije

Večernje novosti 10.11.2016
Presuda paru iz Smedereva koji je nasmrt pretukao Bobana Bogdanovića Dželju. Dalibor Stanojić dobio 14 godina, a Anđelka Crnjin 10 godina zatvora. VIŠI sud u Smederevu prvostepeno je osudio Dalibora Stanojića (35) i Anđelku Crnjin (44) na ukupno 24… »