Izvor: Dnevnik arhiva vesti 20.12.2016

Ditman: Hvala na podršci i solidarnosti

Dnevnik 20.12.2016
Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izrazio je danas zahvalnost građanima i vladi Srbije na podršci i solidarnosti koje su pokazali zbog terorističkog. napada tokom božićnog vašara u Berlinu. „Jako sam potresen zbog stravičnih događaja od… »

Niska prijavljenih ekipa sve duža

Dnevnik 20.12.2016
<p>Početak tradicionalnog 54. „Dnevnikovog” turnir u malom fudbalu pomerili smo za tri dana, na molbu najmlađih koji u petak završavaju prvo polugodište.</p>. Međutim, ovo pomeranje neće ništa promeniti, turnir će se završiti kako smo i… »

„Dnevnik” bira sportiste godine AP Vojvodine po 60. put

Dnevnik 20.12.2016
Bila je ovo godina puna velikih, najvećih sportskih događaja. Naravno, 2016. obeležile su Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, na kojima su veliki trag ostavili i sportisti iz Srbije, koji su u dalekom Brazilu osvojili ukupno rekordnih osam odličja (dva… »

Biraju se predsednik i Upravni odbor

Dnevnik 20.12.2016
<p>Prema odredbama Statuta kluba, u sredu će se održati nova vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina, koja će, posle ostavki predsednika Vojislava Gajića i članova Upravnog odbora,</p>. imati i odrednicu - izborna. Skupštinari će, shodno… »

Novac za Inđiju, Titel, Bač, Bačku Topolu, Apatin i Belu Crkvu

Dnevnik 20.12.2016
Šest vojvođanskih opština dobilo je sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju infrastrukturnih objekata. na svojim teritorijama, a pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić uručio je u… »

Na evidenciji NSZ 17 doktora nauka

Dnevnik 20.12.2016
Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu, na kraju novembra ove godine bilo je prijavljeno 21.504 nezaposlenih lica, što je u odnosu na novembar prošle godine 5.336 osoba, odnosno 19,88 odsto manje, kažu iz NSZ-a. Nešto više od… »

Stigao Deda Mraz s paketićima

Dnevnik 20.12.2016
Tradicionalno, kao i svake godine pred novogodišnje i božićne praznike, JP “Vojvodinašume” obezbedilo je paketiće za svu decu korisnike usluga Centra za socijalni rad, odnosno mališane iz Sigurne dečje kuće, Sigurne ženske kuće i Dnevnog… »

Prolaz u sledeću rundu nije samo želja

Dnevnik 20.12.2016
Odbojkaši Vojvodine NS seme u sredu igraju revanš meč prvog kola CEV Kupa sa ukrajinskim predstavnikom Barkom Kažanji. U Lavovu su Novosađani bili desetkovani zbog bolesti, poraženi su 3:1 i ispred sebe imaju dva veoma teška zadatka. Najpre treba… »

Na policama galenski lekovi i preparati

Dnevnik 20.12.2016
Galenska laboratorija u Veterniku dobila je dozvolu za rad od Ministarstva zdravlja još krajem maja ove godine, ali je, zbog kadrovskih izmena, počela rad. 10. novembra, kada su u gradske apoteke i distribuirani prvi galenski lekovi. Iako situacija i… »

Laureati Marko Tomićević i Laslo Šuranji

Dnevnik 20.12.2016
Najveće priznanje u oblasti sporta u AP Vojvodini, nagrada „Jovan Mikić Spartak”, dodeljena je 49. put. Priznanje dodeljuje Sportski savez Vojvodine, a pod pokrviteljstvom. Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Pozdravne govore održali su… »