Izvor: Telegraf arhiva vesti 16.01.2017

Pogledajte kako se rekonstruiše Arena: Vanja Udovičić i Siniša Mali obišli novu atletsku lepoticu (video) (foto)

Telegraf 16.01.2017
Najveća hala na Balkanu polako dobija svoj konačni oblik pred atletsko prvenstvo Evrope u dvorani, koje je na programu od 3. do 5. marta. Ministar za omladinu i sport Republike Srbije Vanja Udovičić i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali i danas su… »

Mogerini: Bila sam zabrinuta, hvala Vučiću

Telegraf 16.01.2017
Visoka predstavnica kaže da je napredak koji su Beograd i Priština postigli u okviru dijaloga prošle godine "istorijski" i da je kao takav dijalog pozitivno uticao na situaciju u celom regionu. Šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini… »

Osnovci iz Tunisa posetili Stari dvor (FOTO)

Telegraf 16.01.2017
Osnovci iz grada Sfaksa, došli su na poziv svojih vršnjaka iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i sekretarka za obrazovanje Grada Beograda Snežana Đurić ugostili su danas u Starom dvoru decu iz Tunisa… »

U gasnoj komori nekadašnjeg logora smrti pronađen privezak isti kao onaj koji je imala Ana Frank (FOTO)

Telegraf 16.01.2017
Ana Frank je rođena 1929. godine u Frankfurtu meseca dana pre Karoline i u vlasništvu je imala sličan privezak. U nacističkom logoru na području Poljske pronađen je privezak za koji naučnici veruju da je povezan sa Anom Frank. Njega su otkrili… »

Jaz sve veći: Ovih osam milijardera vrede kao polovina svih stanovnika na Zemlji

Telegraf 16.01.2017
Rešenje problema - smanjiti plate bogatima, povećati plate radnicima, regulisati poreze. Osmoro ljudi drži u svojim rukama istu vrednost imovine kao i polovina svetske populacije, i taj stepen nejednakosti “mogao bi razoriti naša društva”… »

Priština ne odustaje: Hoće da ruše zid u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

Telegraf 16.01.2017
Zid će pasti u svakom slučaju. Ne znam da li će to biti 1. ili 17. februara. Ali on će pasti - rekao je Veselji. Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji rekao je danas da će zid sa severne strane mosta u Kosovskoj Mitrovici biti srušen… »

Majka zvana hrabrost: Lidija je prekinula sa hemoterapijom da bi rodila dete i umrla je

Telegraf 16.01.2017
Opaki karcinom joj se ipak vratio u petom mesecu trudnoće, a Lidija je rodila 2015. godine i spremno je odlučila da se bori i ne posustaje. Lidija Zečević (29) preminula je jutros od raka dojke. BORAC: Lazar (13) u 40 meseci pretrpeo 30 hemoterapija… »

Srpski učitelji bolji od nastavnika, zato su nam mlađa deca bolja od starije: To više neće moći, na snagu stupa novo…

Telegraf 16.01.2017
Učenici nižih razreda osnovnih škola pokazuju znanje koje je iznad proseka na međunarodnim testiranjima, dok su učenici viših razreda na začelju lista i pokazuju znanje ispod proseka. Đaci mlađih razreda osnovnih škola pokazali su na TIMŠ… »

Arkanova ćerka Sofija se prvi put oglasila: Evo šta je rekla o svom ocu, Ceci, braći... (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 16.01.2017
- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni - izjavila je Arkanova ćerka Sofija. Na jučerašnjem pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, prvi put se pojavila se i njegova ćerka… »

Beogradu preti nestašica vode: Iz "Vodovoda" apeluju na građane da ne ostavljaju odvrnute slavine

Telegraf 16.01.2017
Žitelji pojedinih naselja koji danima muku muče sa suvim slavinama, kažu da od nadležnih ne dobijaju nikakve informacije kada će snadbevanje biti normalizovano. Zbog prekomerne potrošnje vode iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”ovih dana… »