Izvor: Pravda arhiva vesti 23.01.2017

"U Bosni i Hercegovini neće biti nikakvog otcepljenja"

Pravda 23.01.2017
U Bosni i Hercegovini neće biti nikakvih dezintegracija, cenimo delovanje Aleksandra Vučića i sa Vladom Srbije koju on vodi možemo da kreiramo dobre odnose. To je gostujući u Kažiprstu rekao predsedavajući Saveta ministara Bosne i Hercegovine Denis… »

Svi protiv Zorane

Pravda 23.01.2017
Potpredsednica Vlade optužila stranačke kolege da su protiv kandidature Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, oni joj poručuju da izmišlja i da ne poštuje stav partije. Članica Predsedništva SNS i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović tvrdi… »

Šokantno: Bivši ministar postao beskućnik

Pravda 23.01.2017
Slobodan Vuksanović, nekadašnji ministar prosvete u vladi Vojislava Koštunice, živi kao beskućnik! Ovaj nekada visokopozicioni političar i doktor nauka, kako prenosi Kurir, našao se na ulici posle razvoda i gubitka profesorskog posla. Njega su… »

Za mesec dana, sva odeća će visiti na vama: Turbo sagorevač masti! (recept)

Pravda 23.01.2017
Kada vam se učini da ste sve probali i da je skidanje viška kilograma nemoguća misija, pravo je vreme da probate ovaj napitak od dva sastojka! Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana, piše Biljna… »

Tramp i Srbi

Pravda 23.01.2017
Ne treba da se pecamo na britanske lažnjake o „prekomponovanju granica“. Ima vremena za to. Piše: Aleksandar Pavić Nema sumnje da je Trampov šef kabineta – što je inače jedna od najjačih političkih funkcija u SAD, daleko jača nego kod nas… »

Prave razdor između Srbije i Rusije: Moskva nikada neće trgovati Kosovom!

Pravda 23.01.2017
Rusija neće priznati nezavisnost Kosova. Moskva ne trguje i nikada neće trgovati teritorijalnom celovitošću Srbije, poručuju ruski eksperti komentarišući tvrdnje zapadnih analitičara da bi „Rusija mogla da prizna Kosovo kako bi se nagodila sa… »

Pre 4 godine Dačiću pokazala golo međunožje: Ovako danas izgleda vrela Branka! (foto/video)

Pravda 23.01.2017
Snimak Ivice Dačića i Branke Knežević tada je obišao ceo svet, a tadašnja "zečica" danas izgleda drastično drugačije. Pre tačno četiri godine Srbija i čitav region danima su premotavali snimak "Nemoguće misije" u kojem je Branka Knežević… »

Mađarima laknulo: Obamina administracija nas je zasipala zahtevima, ceo svet će odahnuti!

Pravda 23.01.2017
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto, koji je u Moskvi razgovarao sa Sergejom Lavorovim, izjavio je da njegova zemlja pozdravlja obećanja Donalda Trampa da će Vašington odustati od "nasilnog izvoza demokratije" i nametanja drugim zemljama. Sijarto… »

Albanci cepaju jug Srbije?!

Pravda 23.01.2017
Pandorina kutija se već otvara u Bosni, i vidimo da je vreme da se vraća svaki kamen na svoje mesto. Srbija je ista prema nama kao u vreme Miloševića, preti Jonuz Musliju, predsednik Nacionalnog veća za Preševo, Medveđu i Bujanovac. Predsednik… »

Dodik zadovoljan: Trampova administracija već pokazala dobru volju za saradnju sa Srpskom!

Pravda 23.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Banjaluka već ostvarila kontakte sa novom administracijom SAD i da očekuje dobru saradnju, istakavši da je američka strana već pokazala dobru volju. - Ti kontakti su bili vidljivi čak i u… »