Izvor: Pravda arhiva vesti 23.01.2017

Pregovori u Astani: Arapi okružili sirijskog predstavnika i napravili gužvu (video)

Pravda 23.01.2017
Mirovni pregovori o Siriji su počeli u kazahstanskoj prestonici Astani, i prvi put za istim stolom sede predstavnici Damaska i naoružane opozicije, prenose RIA Novosti. Uskoro će sukobljene strane da sprovedu konsultacije za velikim okruglim stolom… »

Kraj rusofobskog feminizma: Organizacija FEMEN više ne postoji

Pravda 23.01.2017
Ukrajinski ženski pokret FEMEN prestao je da postoji još 2015. godine, a aktivistkinja pokreta Jana Ždanova je to obelodanila medijima tek danas. ''FEMEN više ne postoji. Sve se završilo 2015. godine. Svi su se razišli kao brodovi na moru. Nema… »

Veće i od karleušinih: Lukas buljio u Ljiljanine ogromne grudi, pa pao sa stolice i razbio se kao zvečka! (video)

Pravda 23.01.2017
Ljiljana Jakšić je dubokim dekolteom "objasnila" u "Zvezdama Granda" a Aca Lukas je zbog nje ponovo "nastradao". Ljiljana Jakšić (25) iz Kragujevca je svojim stajlingom iznenadila mnoge u “Zvezdama Granda”, a nema čoveka koji nije gledao u njen… »

Prepuna kripta Hrama Svetog Save: Srpsko-ruske pesme su se orile, a ljubitelji istih uživali!

Pravda 23.01.2017
Kripta posvećena Svetom knezu Lazaru u spomen Hramu Svetog Save na Vračaru bila je tesna za sve poštovaoce i ljubitelje srpsko-ruske pesme. Oni su imali prilike da uživaju u solističkom koncertu Danke Stojiljković uz pratnju Umetničkog ansambla… »

Berkut ponovo na okupu: Zaporožje prkosi Kijevu (video)

Pravda 23.01.2017
21. januara u Zaporožju su se okupili veterani ukinute specijalne jedinice milicije ''Berkut''. Razlog za susret je bio memorijalni bokserski turnir posvećen Sergeju Cvigunu, zaporoškom pripadniku jedinice koji je poginuo u borbama za očuvanje… »

Velja Ilić: Ne vodim politiku "trange frange"

Pravda 23.01.2017
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić je izjavio da ne vodi politiku "trange frange", kao što je, kako kaže, rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić i ponovio da nije ispunjen dogovor da on bude direktor "Koridora Srbije". Ilić je na konferenciji… »

Vulin: Nikada ne bih izdao Vučića

Pravda 23.01.2017
Vulin je poručio da će, zajedno sa Vučićem, nastaviti da se bori za bolju Srbiju. Pre bih ugasio Pokret socijalista nego pogazio reč koju sam dao Aleksandru Vučiću, rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. On je dodao da je Vučić još… »

Bosanski kalifat

Pravda 23.01.2017
Bakir Izetbegović je gostovao u Centralnom dnevniku sarajevske Fejs TV i u emisiji koja je trajalo oko 90 minuta iznio platformu svog političkog djelovanja. Dominantna tema bile su sankcije uvedene predsjedniku Srpske Dodiku, odnosno Dodikova politika… »

Zreo za političku penziju: Kakva je sudbina Tomislava Nikolića

Pravda 23.01.2017
Ima nešto prokleto, neki hromozom viška u genskom materijalu političara koji kad dosegnu zenit jednostavno ne umeju dostojanstveno da odu. Videli smo to kod bivšeg predsednika Borisa Tadića, sad smo u prilici to da gledamo kod Tomislava Nikolića… »

Postoji scena seksa skrivena u "Hariju Poteru" - sada je otkrivena (video)

Pravda 23.01.2017
Zar i ti, čarobnjače? Jeste li ikada uočili tajnu scenu seksa u nastavku serijala o najpoznatijem čarobnjaku na svetu, "Hari Poter i zatočenik iz Azkabana"? Iako je film izašao još 2004. godine, fanovi su tek nedavno primetili pomno skrivenu scenu… »