Izvor: Pravda arhiva vesti 23.01.2017

Okolina Damaska skoro očišćena: Teroristi imaju rok 24 sata da predaju gradove (video)

Pravda 23.01.2017
Tokom poslednja dva dana Sirijska arapska armija (SAA) je uspešno očistila dolinu Vadi Barda i džepove zapadno od Damaska. Teroristi su primorani da napuste položaje ili da poginu. SAA je objavila snimak na kojem se vide artiljerijski udari sa visine… »

Za mesec dana, sva odeća će visiti na vama: Turbo sagorevač masti! (recept)

Pravda 23.01.2017
Kada vam se učini da ste sve probali i da je skidanje viška kilograma nemoguća misija, pravo je vreme da probate ovaj napitak od dva sastojka! Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana, piše Biljna… »

Evropa spremna na rat sa amerikom: Kraj jednog savezništva

Pravda 23.01.2017
Evropske elite još uvek nisu prebolele poraz Hilari Klinton na izborima. Šef nemačke diplomatije Frank Valter Štajnmajer rekao je da je dolazak Trampa na vlast kraj poretka u svetu, a bivši šef poslaničke grupe Zelenih u Evropskom parlamentu Daniel… »

E, ovo je histerija: Američki liberal zapalio internet (video)

Pravda 23.01.2017
Masovne demonstracije protiv Donalda Trampa počele su dan pre inauguracije, ali jedan kadar se izdvaja od svih. U momentu kada voditelj objavljuje da je Donald Tramp postao predsednik posle čitanja zakletve, mladi američki liberal je ''eksplodirao'' i… »

Lazanski: Za Trampa na Svetog Jovana

Pravda 23.01.2017
Poslednji međunarodni državni telefonski razgovor bivši američki predsednik Barak Obama imao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Što kod mnogih budi određena razmišljanja: ko je sledeći bivši? Piše: Miroslav Lazanski Istina, ne bih se… »

Britanci u panici: Imamo samo jednu borbeno sposobnu diviziju, u slučaju rata i nju bi Rusi uništili za pola dana

Pravda 23.01.2017
Britanska armija trenutno ima samo jednu borbeno sposobnu diviziju, ali bi i ona – u slučaju rata sa protivnikom poput Rusije – bila uništena za pola dana. Uticajni britanski listovi objavljuju upozorenja ove vrste – oslanjajući se na izveštaj… »