Izvor: Pravda arhiva vesti 23.01.2017

Dodik zadovoljan: Trampova administracija već pokazala dobru volju za saradnju sa Srpskom!

Pravda 23.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Banjaluka već ostvarila kontakte sa novom administracijom SAD i da očekuje dobru saradnju, istakavši da je američka strana već pokazala dobru volju. - Ti kontakti su bili vidljivi čak i u… »

Na par sela od cilja: SAA nezadrživo napreduje prema Al Babu! (video/mapa)

Pravda 23.01.2017
Sirijska armija proširuje teritoriju na nekoliko frontova u pokrajini Alepo. Sirijska armija i Narodne odbrambene snage odlobodile su još tri sela od Islamske države u blizini Al Baba, na severu sirijske pokrajine Alepo. Tokom današnjeg dana sirijske… »

Evropska rezolucija protiv Republike Srpske!

Pravda 23.01.2017
Pred evropskim parlamentarcima uskoro će se naći nova rezolucija o BiH, čiji je autor Kristijan Dan Preda, a njen nacrt pokazuje da je u ključnim pitanjima usmerena protiv stavova i politike Republike Srpske. Preda, koji je izvestilac Evropskog… »

Ratno stanje u Švedskoj: Vojska mora na ulice! Migranti divljaju gradom, silovanja prenose na Fejsbuku! (video)

Pravda 23.01.2017
Švedske vlasti gube kontrolu nad bezbednosnim izazovima u svojoj zemlji. Poslanik švedskih demokrata Magnus Olson zatražio je da vojska bude poslata u Malme da bi uspostavila red i zakon na ulicama trećeg po veličini grada u Švedskoj. Olson je rekao… »

Ukućani u ekstazi: Velika zvezda srpske televizije ušla u "Parove"! (foto)

Pravda 23.01.2017
Svi su oduševljeni... "Parovi" predstavljaju novi koncept, takozvanu "Audiciju". Tako da su se potencijalni učesnici šou programa "Parovi" predstaviliukućanima, a moglo bi se reći da su već osvojili prve simpatije. Rijaliti zvezda Radašin je… »

Jemenske snage nanose teške gubitke Saudijcima! (video)

Pravda 23.01.2017
Jemenske snage podržane Hutima pokrenule su snažne raketne i artiljerijske napade na pogranične baze u Saudijskoj Arabiji, ubivši tom prilikom veliki broj saudijskih vojnika. Ključni napadi bili su usmereni na baze Tabat al Hamrah, Al Kamamah, Kaem… »

Kako to nije znala: Ana Kokić se izblamirala u kvizu "Ja volim Srbiju"! (video)

Pravda 23.01.2017
Istorija joj nije jača strana. Kviz "Ja volim Srbiju" je za veoma kratko vreme pokupio simpatije svih gledaoca. I dok sa jedne strane možemo da vidimo neke naše javne ličnosti koje zaista mogu da se pohvale poznavanjem istorije, postoje i oni kojima… »

Postala sam sve što sam osuđivala... Emotivna poruka voditeljke "Slagalice"! (video)

Pravda 23.01.2017
Voditeljke "Slagalice" Kristina Radenković iznenadila je sve svojom porukom na Instagramu. Kristina Radenković porodila se u martu 2016. godine, kada je na svet donela prvo dete, ćerkicu Taru! Kako je više puta isticala, majčinstvo je umnogome… »

"Koliko zarađujem? Od plate se niko nije obogatio"

Pravda 23.01.2017
Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić izjavio je da ne zna tačno koliko zarađuje i da bi morao da pogleda. Kako je kazao, plata guvernera HNB-a je 35.000 kuna (4.600 evra), dok za međunarodne funkcije na koje je izabran nije plaćen. Na… »

Novak je kao Real Madrid! Goran Ivanišević oduševio odgovorom na pitanje da li bi bio Đokovićev trener!

Pravda 23.01.2017
Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević bi voleo da bude trener Novaka Đokovića, pošto je za njega, kako je rekao, Nole i dalje najbolji igrač na svetu. Ivanišević je došao na Australijan open kao trener Tomaša Berdiha, a na pitanje… »