Izvor: Dnevnik arhiva vesti 26.01.2017

Vlajić: Oliver Ivanović ne očekuje milost, već pravdu

Dnevnik 26.01.2017
Advokat Olivera Ivanovića, Nebojša Vlajić izjavio je danas da Ivanović od Apelacionog suda "ne očekuje milost već pravdu, koja kaže da nedužan čovek ne treba da. bude u zatvoru". Sutra se navršavaju tri godine od hapšenja lidera građanske… »

Uhapšeni falsifikatori nalepnica za registraciju

Dnevnik 26.01.2017
Beogradska policija uhapsila je troje osumnjičenih za prevare i falsifikovanje isprava za registraciju vozila čime su, kako se sumnja, oštetili državni budžet za više od 12 miliona dinara, saopštio je danas MUP. N.K. (43), P.J. (40) i M.K. (23) se… »

Cipras: Novi podsticaj razvijenoj ekonomskoj saradnji dve države

Dnevnik 26.01.2017
Premijer Grčke Aleksis Cipras izneo je danas, prilikom susreta sa ambasadorom Srbije u Atini Dušanom Spasojevićem, očekivanja da predstojeća poseta Beogradu, osim intenzivnog političkog dijaloga, donese i novi podsticaj već dobro razvijenoj… »

Od Srbije do Slovenije 1,2 milijarde evra

Dnevnik 26.01.2017
Slovenačko-srpska komisija za ekonomsku saradnju zaključila je završavajući dvodnevnu sednicu u Ljubljani, da su trendovi u bilateralnoj trgovini i poslovnoj saradnji ohrabrujući, procenivši da je trgovinska razmena dveju zemalja prošle godine… »

Fudbal-vesti: Ivanović na pragu prelaska u Zenit?

Dnevnik 26.01.2017
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović napustiće Čelsi do kraja januara i preseliće se u Zenit iz Sankt Peterburga, prenosi Dejli Mejl. Kako se navodi, Ivanović je na pragu povratka iz Rusiju gde je igrao za Lokomotivu iz Moskve… »

Vučević položio venac na spomenik žrtvama Holokausta

Dnevnik 26.01.2017
Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta obeležen je na Jevrejskom groblju. Zajedno s predstavnicima novosadske Jevrejske opštine, cveće na spomenik žrtvama Holokausta položio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. – Sećanje na… »

Tramp predlaže novi porez za Meksiko

Dnevnik 26.01.2017
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp želi da nametne novi porez od 20 odsto na robu uvozenu iz Meksika, kako bi finansirao zid na južnoj granici SAD, rekao je danas portparol Bele Kuće Šon Spajser, prenosi Rojters. Nije navedeno kako bi… »

Novosađani s Kosovskom Mitrovicom

Dnevnik 26.01.2017
Novi Pazar će biti tehnički organizator Finalnog turnira 52. Kupa Srbije za odbojkaše koji će se odigrati 25. i 26. februara. U polufinalu će igrati Kosovska Mitrovica – Vojvodina NS Seme i Novi Pazar – Crvena zvezda. Za tehničkog organiztora… »

U 19 presuda konstatovane povrede Evropske konvencije

Dnevnik 26.01.2017
Iako država Srbija više nije na prvom mestu po broju tužbi koje su njeni građani podneli protiv nje Evrospkom sudu za ljudska prava u Strazburu, u toku prošle godine. taj sud je u 19 svojih odluka, od ukupno 21, našao da je Srbija izvršila najmanje… »

Nova Srbija prešla u SNS

Dnevnik 26.01.2017
Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu prelaze u Srpsku naprednu Stranku. Predsednik južnobanatskog okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora, i predsednik GO Pančevo, Miodrag Radojković, izjavio je da funkcionere i člansto ne… »