Izvor: Telegraf arhiva vesti 26.01.2017

Produžen rok za prijavu za javnu licitaciju koja će se održati 04. februara na pijaci Kalenić!

Telegraf 26.01.2017
Rok za preuzimanje licitacionog broja je 24 sata pre početka licitacije, a mesto preuzimanja je pijaca na kojoj se nalazi pijačna oprema za koju je lice zainteresovano. Prva javna licitacija u 2017. godini, biće održana u subotu, 04. februara, sa… »

Ovakvu zimu Beograd ne pamti: Prestonica punih 30 dana u debelom minusu

Telegraf 26.01.2017
Poslednji put u jutarnjim časovima je živa u termometru bila iznad nule još 27. decembra prošle godine kada je izmerena temperatura od tri stepena Celzijusa. Beograd i cela Srbija već skoro mesec dana ne izlaze iz minusa. Iako smo svi jedva čekali… »

Građani, oprez, vrebaju lažni policajci po Beogradu! (FOTO)

Telegraf 26.01.2017
Obratite pažnju na nenajavljene posete predstavnika zakona. Američki građani u Beogradu upozoreni su da se pripaze nenajavljenih poseta u svojim domovima. NE PECAJTE SE NA OVO: Lažni beskućnici traže pare zbog navodnog teškog života u… »

Kako izgleda život trans osobe u Srbiji: Ovo je ispovest Saše Lazića

Telegraf 26.01.2017
U velikoj ispovesti za Telegraf.rs trans osobe su ispričale sa čim se sve susreću i šta bi moglo da im pomogne da žive kao i drugi građani Srbije. Trans osobe u Srbiji, a to su ljudi čiji se rodni identitet razlikuje od pola pripisanog po rođenju… »

Rastopiće vam srce: Ovaj ribolovac je nasred ledenog jezera spasao ranjenu srnu od sigurne smrti (FOTO)

Telegraf 26.01.2017
"Nisam dugo razmišljao, nego sam potrčao da je što pre spasim" Marko Protić, humani ribolovac iz Banatskog Velikog Sela od sigurne smrti spasao je mladu povređenu srnu sa zaleđenog jezera i vratio je u njeno prirodno stanište. Milan i Zdravko su… »

Nikolić: Pitao sam Tačija - koliki ti je zid oko kuće, tri metra?

Telegraf 26.01.2017
- Prošlo je vreme kada su pojedini, za života, iz stranih država obezbeđivali sebi spomenike i nazive ulica u okviru prištinske administracije. To očigledno više neće biti svetski trend - smatra Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić… »

Pelet je novo blago Srbije: Proizvođači ne stižu da naprave dovoljno za isporuku, pa rade u tri smene!

Telegraf 26.01.2017
Proizvodnja je povećana a za isporuku peleta po ceni od 170 do 210 evra po toni, prave se liste čekanja. Zbog niskih temperatura, velike potrošnje energenata i znatno veće potražnje za ogrevom, u pogonima za proizvodnju peleta u novovaroškoj… »

Zagorac progovorio o sugestijama i tome da li se kaje što je ostao u Megi!

Telegraf 26.01.2017
Delije su ga uzaludno priželjkivale. Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da se ne kaje zbog toga što je ostao u klubu, uprkos tome što je tim daleko od prošlogodišnje forme. Govorilo se intenzivno tokom leta da bi Zagorac mogao u Crvenu… »

Novosađaninu (66) izvršitelji oduzeli celu penziju: Duguje 2.300 dinara, a treba da plati 300.000!

Telegraf 26.01.2017
Pošto ne može da podigne penziju ne može da plaća račune za vodu, struju... Više ne zna šta da radi, a struja mu je isključena od avgusta prošle godine. E.B. (66), penzioneru iz Novog Sada, izvršitelji su oduzeli celu penziju, tako da je… »

Vučić svečano dočekan u Minsku ispred Doma Vlade

Telegraf 26.01.2017
Vučić koji je sinoć doputovao u Minsk imaće i odvojen susret sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, i drugim zvaničnicima te zemlje. Premijer Belorusije Andrej Kobjakov priredio je danas svečani doček ispred Doma Vlade Belorusije… »