Izvor: Telegraf arhiva vesti 26.01.2017

Adrijana je poslala jezivu poruku, nakon nekoliko sati pronašli su je sa mužem i sinom. Svi su izgoreli u krevetu! (foto)

Telegraf 26.01.2017
Policija i dalje istražuje slučaj, i dalje nije jasno da li je u pitanju slučaj ubistva i samoubistva. Tiago i Adrijana Nuns sa sinom Tiagom Juniorom pronađeni su juče u istom krevetu nakon požara koji je zahvatio njihovu kuću u Reigejtu, Suri… »

Peđa Medenica čeka prvo dete, a ovo je njegova žena koju nikada niste videli! (foto)

Telegraf 26.01.2017
Sa ovom ženom Peđa Medenica je već punih 17 godina, a sada čekaju i prvo dete. Peđa Medenica uskoro će postati otac! U “Ubicama mog oca” glumi majku Vuka Kostića, a POJMA NEMATE sa kojim holivudskim zvezdama je igrala ova glumica! Supruga folk… »

Partizan za 10 minuta razbio Slovence (video)

Telegraf 26.01.2017
Crno-beli savladali četvrtoplasirani tim slovenačkog šampionata rezultatom 3:0. Fudbaleri Partizana uspešno su završili prvi deo priprema u Sloveniji, pošto su u prijateljskom meču savladali Goricu rezultatom 3:0 (0:0). Crno-beli su pitanje… »

Perverzno: Slovenci napravili seksi podvezice za muškarce i rešili im veliki problem (foto)

Telegraf 26.01.2017
Halteri za muškarce? Zvuči i izgleda neobično, čak malo perverzno, ali rešava veliku muku muškog poslovnog sveta. Iako se nekima neće svideti ova inovacija u segmentu muškog aksesoara, ovi tregeri, halteri ili podvezice su veoma korisni, a… »

Nove promene u školstvu kače i najmlađe: Deca će u vrtiću mnogo više učiti!

Telegraf 26.01.2017
Šarčević je u Lisabonu sa portugalskim ministrom prosvete, između ostalog, razgovarao i o dualnom obrazovanju i naučnoj saradnji. Ministar Mladen Šarčević rekao je da će se predškolsko obrazovanje novim zakonskim rešenjima tretirati kao “rana… »

Velika antiteroristička racija u Austriji: "Kobre" uhapsile osam osoba iz zemalja bivše Jugoslavije!

Telegraf 26.01.2017
Policija i jedinice iz Kancelarije za zaštitu ustava sprovele su jutros nekoliko racija u cilju hapšenja "ektremnih islamista" Specijalne jedinice austrijske policije “Kobre” sprovele su antiterorističke racije u Beču i Gracu. Policija je… »

Sve su im pročitali sa usana: Tramp rekao Obami da ga mrzi, a Melaniju terao da mu uradi nešto bezobrazno dok su plesali…

Telegraf 26.01.2017
Uuuuu, šta joj je rekao! Video serija “Bad Lip Reading” (Loše čitanje sa usana) ima najnoviju metu: inauguraciju Donalda Trampa. Tramp jednom rečenicom izbrisao osmeh sa lica lepe Melanije (VIDEO) Dok prethodni događaji nisu zahtevali čitanje sa… »

Traži se muškarac od 50 godina, da je pušač i da ima posao: Ovakvog lika ćete teško naći u Srbiji!

Telegraf 26.01.2017
Najveći broj svakodnevnih pušača je među nezaposlenima, čak 47 odsto. Među zaposlenima je taj procenat 38. Prosečan pušač u Srbiji je muškarac, ima od 45 do 59 godina, on dnevno ispuši između 11 i 20 cigareta a što je poražavajuće –… »

Frižideri su puni bakterija! Koliko često ih treba čistiti i kako to da uradite pravilno?!

Telegraf 26.01.2017
Evo nekih vrlo korisnih saveta. Frižidere bi trebalo dobro i temeljno čistiti na 3-4 nedelje, kako bi uništili razne klice i bakterije, a i odstranili neprijatne mirise. Pre početka čišćenja , obavezno isključite frižider iz struje. Odmah zatim… »

Milan i Zdravko su heroji Hitne pomoći: Uleteli u zapaljeno vozilo i izvukli opremu koja spasava živote! (FOTO)

Telegraf 26.01.2017
Milan je tokom jučerašnjeg lančanog sudara kod Dobanovaca izvukao opremu koja spasava ljudske živote, a vredna je 600.000 dinara. Milan Gimiš (36) radnik Hitne pomoći ima veliko srce i hrabrost – on je tokom jučerašnjeg lančanog sudara kod… »