Izvor: Alo arhiva vesti 10.04.2017

Vučić: Nismo pričali o priznanju Kosova

Alo 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn izjavio je danas da je podrška SAD Evropi koja je celovita i mirna "čelično snažna" i da se ;nada saradnji sa Srbijom u ubrzanju njenog napredovanja ka evroatlantskoj zajednici. Vučić je Mekejnu zahvalio što je, kako… »

Vučić i Mekejn pomešali zastave (FOTO)

Alo 10.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić i američki senator Džon Mekejn nakratko su danas, greškom, zamenili mesta kada su izašli pred novinare, pa je Vučić stao ispred američke, a Mekejn - srpske zastave. Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa… »

Motociklisti pod lupom policije!

Alo 10.04.2017
Saobraćajna policija vršiće pojačanu kontrolu saobraćaja, a posebnu pažnju obratiće na ljubitelje dvotočkaša! Saobraćajna policija u narednom periodu obavljaće pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vezano za prekršaje koje čine vozači… »

Ispesničen fudbaler Evertona (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Fudbaler Evertona Ros Barkli bio je žrtva "ničim izazvanog napada" u jednom baru u Liverpulu, saopštili su danas njegovi advokati. Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), na društvenim mrežama pojavili su se snimci bezbednosnih kamera na kojima se vidi da je… »

Kaća i Buha imaju randevu na sudu!

Alo 10.04.2017
Bivši golupčići, pevačica Katarina Grujić (25) i Nemanja Buha (31), bratanac prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, naredni „randevu” imaće na sudu! Katarina je na Dan zaljubljenih 2016. zakuvala frku u jednom beogradskom noćnom… »

Teo prvi, Kuzmić peti, Đenka najbolji!

Alo 10.04.2017
Veliki uspeh Zvezdinog beka i centra! Čarls Dženkins je završio ligaški deo na prvom mestu po ukradenim loptama sa 2,1 krađom po utakmici. Iza njega bili su Nik Kalates (1,6) i Bred Vonamejker (1,6). I u skokovima Zvezda je imala svog predstavnika… »

Optužnica protiv majke maloletnog monstruma

Alo 10.04.2017
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv D.J (49), majke dečaka, S.N. koji je u decembru prošle godine zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića koji je preminuo na licu mesta od posledica opekotina. Kako nam je potvrđeno… »

Sahranjen pilot Nenad Ćulibrk

Alo 10.04.2017
Uz najviše državne i vojne počasti na Novom groblju u Šapcu sahranjen je potpukovnik Nenad Ćulibrk, pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane. Ćulibrk i kapetan Dejan Pandurović, prilikom izvođenja redovne letačke obuke nastradali su… »

Mirka i Vujadin neće na ludi kamen! (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Iako svi očekuju da srpski fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević konačno stanu na ludi kamen, to se ipak ovog leta neće dogoditi. Kako je za „Alo!” ispričala atraktivna glumica, zbog Vujadinovih poslovnih obaveza i promene kluba oni… »

Da li biste seli na "penis" sedište? (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Metro Meksiko Sitija je protklih nedelja iznenadio putnike neverovatnom kampanjom kojom tamošnja vlast želi da podigne svest o seksualnom uznemiravanju žena u sredstvima javnog prevoza i inače. Naime, postavili su jedno sedište, ekskluzivno za… »