Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.05.2017

Čitajte u "Vestima": Ko sam, da sam, tu sam!

Vesti online 14.05.2017
Hoću da pomognem i - tačka! Tako bi najkraće mogla da se opiše uloga 20 naših sunarodnika koji žive i rade u Parizu i okolini, a već duže vremena nesebično pomažu nevoljnicima u otadžbini. I, prio tom, insistiraju da ostanu - anonimni. U tom… »

Čitajte u "Vestima": Kako "Plavi kit" seje smrti

Vesti online 14.05.2017
Kao većina tinejdžera u Francuskoj devojčica s pseudonimom Mari ima svoje naloge na Fejsbuku, Instagramu i Snepčatu. Međutim, majka joj je pre četiri nedelje oduzela mobilni telefon kako ne bi mogla da bude u vezi s drugaricama, naročito s onom… »

Dokumenta CIA o Bernaru Anri Leviju: Sejao mržnju širom sveta

Vesti online 14.05.2017
Prošla su vremena kada su se francuski mediji, na čelu sa čuvenim "Mondom", utrkivali da ustupe svoj prostor filozofu Bernar- Anriju Leviju. Umesto toga je ugledni "Nuvel observater" ovih dana objavio dokumente CIA iz 1985. godine, kojima je istekao… »

Humanitarni most "Vesti": Borba za svaki dečji osmeh

Vesti online 14.05.2017
U organizaciji Catalyst Balkans i Trag fondacije u Beogradu je održana nacionalna konferencija o filantropiji u lokalnim zajednicama, gde su i naše "Vesti" imale priliku da predstave Humanitarni most i da s ponosom govore o čitaocima i donatorima… »

VIDEO: Nacistički pozdrav i gola zadnjica na Evroviziji

Vesti online 14.05.2017
Voditeljka Egl Dogelejt tokom objavljivanja rezultata glasanja litvanskog žirija na Evroviziji pozdravila je voditelje parolom sa Evromajdana. Video je na fejsbuku objavio ukrajinski ministar sporta Igor Ždanov. - Da ne zaboravim da kažem: "Slava… »

Da li ću se udati za njega?

Vesti online 14.05.2017
Pitanje o udaji, spada u vrh liste postavljanih pitanja Astrologu. Po mojoj statistici, ono je definitivno najčešće. Ma koliko mi živeli u moderno doba, kada vlada opšte verovanje da je brak samo "papir" koji zapravo i ne daje bilo kakvu garanciju… »

VIDEO: Ruski kadeti defiluju centrom Beograda

Vesti online 14.05.2017
Moskovski kadetski muzičkog korpus izvodi nastup u centru Beograda, u ulici Kneza Mihaila povodom otvaranja ruskog ogranka Biblioteke Sergej Mihalkov u okviru Biblioteke grada Beograda. Ruska humanitarna misija na Balkanu pomogla je osnivanje biblioteke… »

Sramota srpskih vlasti: Šabić pred sudom, rušitelji Savamale na slobodi

Vesti online 14.05.2017
Pravnik i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić dobio je veliki broj nagrada i priznanja stručne i šire javnosti za svoj rad od 2004. godine do danas. Dobio je priznanje za građansku hrabrost, za… »

Kuda će prolaziti auto-put Beograd-Sarajevo?

Vesti online 14.05.2017
Strateškim dokumentima predviđena su tri moguća pravca auto-puta koji će povezivati Beograd i Sarajevo, a na nivou BiH nivou još uvek nema konkretnog dogovora. Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić priželjkuje da deonica većim delom… »

Žena Tonija Blera donela slobodu Haradinaju

Vesti online 14.05.2017
Nekadašnji vođa OVK Ramuš Haradinaj nije izručen Srbiji po optužnici za ratne zločine jer je za braniteljku imao Čeri Bler. Kako piše Politika, bivšeg haškog optuženika pred sudom u Kolmaru branili su advokati britanske pravne kuće "Matriks… »