Izvor: Alo arhiva vesti 12.07.2017

Nole: Bio sam sposoban za samo 30 minuta

Alo 12.07.2017
Novak Đoković rekao je da ga povreda lakta, zbog koje je bio prinuđen da se povuče sa Vimbldona, muči već godinu i po dana. "Nije rame, nego lakat koji me muči već godinu i po dana. Zbog toga sam morao da predam Vimbldon. Pokušao sam sve da ga… »

Evo koji deo ženskog tela najbrže stari!

Alo 12.07.2017
Ne, nisu podbradak, ruke, kolena... Naučnici sa Univerziteta UCLA koristili su tehniku biološkog sata tela i otkrili da kod žena najbrže stare - grudi! Koža na grudima stari mnogo brže nego na drugim delovima tela, a ako ne želite da dekolte oda… »

Tramp: Bela kuća savršeno funkcioniše

Alo 12.07.2017
Predsednik SAD ne popušta pod pritiscima. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Bela kuća “savršeno funkcioniše”, osporavajući izveštaje da je njegova administracija u haosu nakon što je Trampov najstariji sin obelodanio da se prošle… »

Porodila se poznata voditeljka, a evo koje ime je dala sinu!

Alo 12.07.2017
Voditeljka Iva Gajić donela je danas na svet dečaka. Porođaj je prošao u najboljem redu, a majka i dečak kojeg su roditelji nazvali Mihailo se dobro oseća. Voditeljka je dobila Mihaila sa suprugom Petrom Gajićem, za kog se udala 2011. godine. Petar… »

Evo koliko novca Lukas troši na njen stajling! (FOTO)

Alo 12.07.2017
Branislava Pašajlija je preko noći postala deo domaćeg džet-seta i samim tim joj se život promenio iz korena. Kako su sada sve oči uprte u nju zbog emotivne veze sa Acom Lukasom, mnogi je porede sa pevačevom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, pa… »

Pevačica htela da se pohvali pogledom, ali je nešto drugo upalo u kadar (FOTO)

Alo 12.07.2017
Trenutno je sezona godišnjih odmora u jeku, a ona odmara od posla. Naše poznate ličnosti putuju na najlepše destinacije na svetu i tako pronalaze predah od svakodnevnih obaveza. Naime, ukoliko ne nastupaju u prestoničkim klubovima ili na crnogorskom… »

Još jedan Srbin u NBA!

Alo 12.07.2017
NBA liga biće od naredne sezone jača za još jednog srpskog košarkaša! Ekipu Memfisa pojačaće Rade Zagorac, a špekuliše se da će zarađivati 935.000 dolara. Ugvoor je p otpisan na dve sezone. Krilni igrač, koje je u Srbiji nastupalo za Mega… »

Saznajte koje su četiri vrste mirisa vagine i šta znače!

Alo 12.07.2017
Muškarci su najviše zabrinuti veličinom penisa dok žene brine miris njihove vagine, rezultati su istraživanja. Istina je da miris zdrave vagine zapravo ne postoji i to je sasvim prirodno. "Svaka žena ima svoj prirodni miris", objasnila je dr Vanesa… »

Stručnjaci otkrivaju motive monstruoznog ubistva u Rakovici!

Alo 12.07.2017
Sudski veštak, Ana Najman smatra da su kontrolisana viđanja u centrima za socijalni rad vrlo problematična praksa i da treba promeniti način viđanja deteta u tim uslovima. "Ne mogu da preporučim represivne mere, mislim da bi dodatna edukacija… »

Duliću tri i po godine zatvora, osuđeni i Janjić i Drobnjak!

Alo 12.07.2017
Nekadašnji ministar Oliver Dulić Bivši proglašen je krivim pred Specijalnim sudom u Beogradu za zloupotrebu položaja, prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba invest" 2009. godine. Suđenje Duliću i ostalima počelo je u junu 2015. godine… »