Izvor: Alo arhiva vesti 12.07.2017

Ejdus: Počastvovan sam posle toliko godina

Alo 12.07.2017
Glumac Predrag Ejdus se posle mnogo godina ponovo vraća u Dubrovnik. Naš proslavljeni glumac igra glavnu ulogu u predstavi "Gospoda Glembajevi", koju po čuvenom Krležinom delu režira Zlatko Sviben, a čija je premijera 6. avgusta na Dubrovačkim… »

Otkriven spomenik Vuku Bojoviću

Alo 12.07.2017
U Beo zoo vrtu danas je otkivena bista nekadašnjem direktoru Vuku Bojoviću, delo akademskog vajara Zorana Ivanovića. "Vuk Bojović je svojim radom i zalaganjem sačinio zoo-vrt ovakvim kakav je danas", rekao je aktuelni direktor Srboljub Aleksić… »

Mali Mokri Lug dobio najsavremeniji Dom zdravlja

Alo 12.07.2017
Mali Mokri Lug dobio je jedan od najsavremenijih Domova zdravlja u Srbiji! Zlatibor Lončar, ministar zdravlja i gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetili su danas novi Dom zdravlja u Malom Mokrom Lugu, koji je, kako su istakli, jedan od… »

Ubio ženu, pa sebe!

Alo 12.07.2017
Tela supružnika Tome (88) i Dragice Stepanović (84) pronađena su jutros oko osam sati u Gerontološkom centru “Sunčana jesen” u Pančevu. Ubistvo i samoubistvo izvršeni su iz vatrenog oružja u Gerontološkom centru, gde je ovaj par boravio… »

„Držao me je za vrat i vukao do klupe“

Alo 12.07.2017
Policija u Novom Sada raspisala je poternicu za vođom navijača Vojvodine Slobodanom Milutinovićem (31) jer je protiv njega fudbaler Nenad Trujić (25) podneo krivičnu prijavu zbog napada u svlačionici, saznaje „Alo!”. - Nakon završetka utakmice… »

Pojavio se dosad neviđeni snimak tuče na Zakintosu!

Alo 12.07.2017
Objavljen je snimak iz bara na Zakintosu u kojem je počeo sukob između mladića sa Amerikancem. Grčki mediji objavili su nov snimak a tiče se dešavanja iz kafića u kojem je počeo incident na Zakintosu, kada je u tuči ubijen Amerikanac Bakari… »

Klijent poludeo na bankarske službenike, pa im očitao lekciju (VIDEO 18+)

Alo 12.07.2017
Klijent na originalan način objasnio bankarskim službenicima kako treba da se ponašaju prema svojim klijentima! Nezadovoljan uslugom i ponašanjem bankarskih službenika u najvećoj ruskoj banci, jedan muškarac iz Moskve je odlučio da objasni… »

Počela sam da se gubim, ona mi je vratila snagu (FOTO)

Alo 12.07.2017
Ćerka Bogoljuba Karića, Danica je pre dva dana postala majka, a onda je odlučila da svima otkrije detalje onoga što je preživela. Ona je na svom fejsbuk profilu uz sliku sa sinom Petrom objavila i potresno pismo. Danica je sa svima želela da podeli… »

Jelena Janković pokazala guzu (FOTO)

Alo 12.07.2017
Naša teniserka Jelena Janković se po prvi put javno razgolitila i obradovala fanove. Jelena se trenutno nalazi na nekoj egzotiičnoj destinaciji koju ne želi da otkrije, ali je otkrila nešto mnogo zanimljivije. Retko pokazuje razgolićeno telo, ipak… »

Amerikanci u ruskom centru u Nišu

Alo 12.07.2017
Ovo je prvi direktni rusko-američki susret u humanitarnom kompleksu, a do njega je došlo nakon poziva koji je upućen od strane Rusa. Dvočlana delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u ovim trenucima je u Srpsko-ruskom humanitarnom centru u… »