Izvor: BK TV arhiva vesti 18.08.2017

Karić i Abdulsada: Srbija i Irak će zajedno raditi na jačanju vladavine ljudskih prava

BK TV 18.08.2017
Narodni poslanik Dragomir J. Karić sastao se u Beogradu s načelnikom odeljenja za ljudska prava ministarstva spoljnih poslova Republike Irak Falahom Abdulsadom, sa kojim je razgovarao o unapređenju odnosa i jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja. U… »

Jeziv prizor u Južnoj Moravi, niko ne zna zašto se ovo dogodilo (foto)

BK TV 18.08.2017
Meštani u strahu. Jezive scene u Južnoj Moravi između sela Zlatokop i Ćukovac zatekli su meštani. Naime, po reci pluta uginula riba, a Komunalna policija Grada Vranja na prijavu građana izašla je na teren i prvi put, kako kažu, su se susreli s… »

Ovo ste čekali: Vest koja će obradovati sve vozače!

BK TV 18.08.2017
Hiljade i hiljade građana je ovo čekalo. Kraj muka vozača koji nisu registrovali uvezena vozila. Građani od danas mogu da podižu neophodna uverenja za registraciju novih i polovnih vozila iz uvoza, izjavila je Tanjugu v.d. direktora Agencije za… »

Predsednik Vučić obišao Teklas, polaže se kamen-temeljac za novu fabriku

BK TV 18.08.2017
Broj zaposlenih biće povećan sa 400 na 2.000. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, u okviru obilaska Vladičinog Hana, fabriku turskog investitora, Teklas, gde će prisustvovati polaganju kamena-temeljca za izgradnju novih proizvodnih… »

Celo selo u šoku: Kopali grob za rođaka, a posle dva sata pogodila ih je još veća tragedija

BK TV 18.08.2017
Tuga! Đemajl Đemajli (33) iz Podujeva preminuo je prekjuče na groblju u Dobratinu dok je kopao grob za svog rođaka koji je premiuo dva sata ranije. Đemajli je iznenada umro, naočigled trojice rođaka koji su bili s njim. Đemajlov brat Šakib kazao… »

Srbiju noćas potresla stravična nesreća: Ima poginulih i povređenih, među njima i dete

BK TV 18.08.2017
Tragedija! Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu. U sudaru su učestvovali bager, u kojem su bili otac i sin i automobil folksvagen Tuareg nemačke registracije. Kako se… »

Otac ubijene Kristine Kaplanović: Verujem policiji

BK TV 18.08.2017
Očaj u porodici. Muškarac M.S. (35) priveden je juče zbog sumnje da ima informacije o ubistvu Kristine Kaplanoić (19), koja je pre tri meseca stradala prilikom pokušaja oružane pljačke benzinske pumpe "Nis" u Velikom Mokrom Lugu. On je saslušan u… »

Novi teroristički napad u Španiji, ima mrtvih i ranjenih (foto, video)

BK TV 18.08.2017
Nova drama! Najmanje šest civila je povređeno, pre nego što je katalonska policija ubila pet osumnjičenih terorista u gradu Kambrilsu, oko 100 kilometara od Barselone. Samo osam sati posle terorističkog napada u Barseloni, u Kambrilsu se dogodio novi… »

Policija zaustavila automobil, zbog onog što su zatekli u kolima hitno uhapsili vozača!

BK TV 18.08.2017
Sprečen ozbiljan kriminal! Inspektori Poreske uprave - Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u mestu Salaš kod Zaječara, prilikom pregleda putničkog motornog vozila pronašli su 4.000 paklica cigareta bez akciznih… »

Neverovatno: Pančevci deset dana čuvaju mrtvu ribu, a ovo je razlog

BK TV 18.08.2017
Moraće da ga sačuvaju još neko vreme. Som kapiralac težak 56 kilograma i dug dva metra nađen je pre desetak dana u Pančevu, a o uginuloj ribi brine tamošnje preduzeće "Zelenilo", jer služi kao dokazni materijal u postupku protiv ribokradica. Oni… »