Zabava arhiva vesti 18.11.2017

Ona zna da uživa: Dok je u Srbiji sve hladnije, evo gde se baškari Marija Kilibarda - i svi joj zavide!

Blic 18.11.2017
Lepa voditeljka odlučila je da ode na putovanje, te je napravila predah od poslovnih obaveza koje su u poslednje vreme najviše vezane za emisiju "150 minuta" na TV Prva. Marija Kilibarda oglasila se na društvenim mrežama sa plaže, a od pogleda na… »

Niti glumi niti je domaćica: Evo čime se zapravo Jelisaveta Orašanin bavi u Americi

Blic 18.11.2017
Mnogi su mislili da, iako se udala za košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin ipak neće napustiti Srbiju. Ali o ljubavi na daljinu, očigledno, nije htela da razmišlja pa je spakovala kofere i uputila se u Kaliforniju. Sada sa suprugom… »

Parovi, da li se usuđujete? Mesečni seks izazov promeniće vaš život iz korena!

Kurir 18.11.2017
Svakog dana u mesecu trebate da imate seks, ali svaki dan ima određenu aktivnost. Dobijate veto za dva dana kada možete preskočiti aktivnosti i samo imati seks uz dozvoljene pauze u toku menstruacije, putovanja ili praznike. Cilj ovog izazova je… »

"Neiskrene rođake i zlurade: Koleginice..." Sanja Marinković bez dlake na jeziku oplela po pripadnicama lepšeg pola

Blic 18.11.2017
Ona je jedno od naših najpopularnijih tv lica. Tokom dugogodišnje karijere, Sanja je prošla mnogo emisija, promenila televizije i ugostila brojne javne ličnosti. Upravo to joj je, kako i sama kaže, dalo za pravo da piše o onome sa čime se susretala… »

Bila je oličenje lepote: Poznata glumica je imala buran život, a čoveka u kojeg se ludo zaljubila, njena ćerka je ubila…

Blic 18.11.2017
Njena lepota i talenat su bili inspiracija za mnoge reditelje. Shodno izgledu i ljubavi prema glumi postala je jedna od omiljenih. Ipak, život nadaleko čuvene Lane Tarner nije bio ni malo jednostavan. Rođena je 1921. godine u gradu Valacu kao ćerka… »

Goca Tržan mi je uništila život: Ivan Marinković otkrio šta je sve izgubio zbog bivše žene!

Kurir 18.11.2017
"Iako sam imao konflikt sa Ivanom, ima u njemu nešto dobro. Nije njemu bilo lako u braku sa pevačicom, još ga na kraju tuži za neki sitan novac, to je njena bruka, a ne njegova", rekao je Đuričić. Ivan je dodao bez čega je sve ostao. "Moja bivša… »

Otkriveno poreklo ljudske svesti?

B92 18.11.2017
Ljudska svest definisana je kao stanje budnosti i reaktivnosti na događanja u okolini, odnosno kao sveukupnost doživljaja i psihičkih procesa u pojedincu ili društvenoj zajednici. Ipak, uprkos važnoj ulozi koju ima u našim životima, zapravo veoma… »

SVET u novom broju otkriva: Evo kako Anabela zarađuje od Lune!

Svet 18.11.2017
Anabela Atijas odlučila je da iskoristi popularnost svoje ćerke Lune Đogani na društvenim mrežama, pa preko njenog instagram profila, koji ima skoro 200.000 pratioca, reklamira stvari i razne brendove ne bi li profitirala. Poznato je da Luna kao… »

STRAŠNO! Ljuba Pantović UŽASNO proziva ćerku Aleksandru, Davida, njegove roditelje…

Svet 18.11.2017
Ljuba Pantović držala je još jedan lajv na svom You tube kanalu i tom prilikom najstrašnije je izvredjala svoju ćerku Aleksandru. ‘Ona je jedan najobičniji lažov. Aleksandra je očajna majka. Pričaju da je dobila vizu za Ameriku. Kako kad nigde… »

(Foto) mili bez dlake na jeziku: Biće rijaliti bebe u Parovima, evo ko radi na tome!

Kurir 18.11.2017
Milutin Radosavljević je u svojoj iskrenoj ispovesti otkrio detalje o rijalitiju. Mnogi komentarišu tvoj odnos sa Meom. Da li je u pitanju još jedan trik zarad rijalitija, ili si zaista zaljubljen u Melisu? Kod mene nema folitanja, nisam još… »