Izvor: BK TV arhiva vesti 14.12.2017

Sportisti od Vlade zatražili obavezujuće uputstvo u vezi sa Kosovom

BK TV 14.12.2017
Inicijativa naišla na odobrenje ministra omladine i sporta Predstavnici sportskih institucija zatražili su danas od Vlade Srbije da umesto preporuke donese obavezujuće uputstvo o načinu ponašanja srpskih sportista na takmičenjima na kojima… »

Drama na nebu: Američki F-22 ispalio dva projektila zbog ruskih Su-25

BK TV 14.12.2017
Američki avion F-22 ispalio je dva projektila kako bi upozorio dva ruska aviona Su-25, koja su ušla u zonu u vazdušnom prostoru Sirije istočno od reke Eufrat, prenose svetski mediji. Ruski avioni ušli su na pogrešnu stranu "zone", koja je… »

Stefanović osnovcima: Nemojte ćutati na bilo koji oblik nasilja, podignite glas; Biković: Probleme rešavajte razgovorom, a…

BK TV 14.12.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je učenicima osnovnih škola na prvoj tribini „Prevencija vršnjačkog nasilja“ koja je večeras održana u sportskom centru "Šumice", da ne smeju da ćute na bilo koji oblik nasilja, već… »

Stravična nesreća u Nišu: Policijski džip zakucao se u lokal, ima povređenih

BK TV 14.12.2017
Drama! Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u Nišu, kada je jedan automobil izleteo iz kolovoza i udario u policijski džip, koji se pokušavajaći da ga izbegne, zakucao u obližnji lokal. Nesreća se dogodila na… »

Hrvatski MMA borac učestvovao u neredima na derbiju

BK TV 14.12.2017
Iznenađujuća informacija U masovnoj tuči koja se dogodila tokom 156. večitog derbija učestvovali su i državljani Hrvatske, od kojih je jedan poznati MMA borac. Damir Tovarić, Splićanin koji se našao među pretučenim navijačima, pre borbe na… »

Haos na jugu Holandije: Jedna osoba ubijena, nekoliko izbodeno

BK TV 14.12.2017
Horor! Najmanje jedna osoba je ubijena, a nekoliko ljudi je izbodeno večeras u dva odvojena napada koja su se dogodila u gradu Mastrihtu na jugu Holandije, javlja Independent.co.uk. Lokalni mediji su preneli, da su se napadi dogodili u skoro identično… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 15. decembar 2017. godine!

BK TV 14.12.2017
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 15. decembar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 15. decembar pišu o večitom derbiju, incidentima… »

Vučić zagrmeo: Odgovaraće svi za nasilje na utakmici, pa i građani Hrvatske

BK TV 14.12.2017
Odgovaraće svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja za vreme utakmice Partizan-Crvena zvezda, bez obzira na to da li su građani Hrvatske, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić. "Ne znam šta su radili ne samo huligani, nego… »

Kako zaustaviti nerede na sportskim priredbama: Ima li Srbija snage za Britanski scenario?

BK TV 14.12.2017
Ponovo aktuelna tema o kojoj se priča godinama Žreb na kojem su, pred početak Superlige, određeni takmičarski brojevi klubova, a samim tim i raspored takmičenja, želeo je da fudbalski kraj 2017. godine ozvaniči 156. večiti derbi. U tom momentu… »

Mijailović: Donosili su trofeje Partizanu, a uništili naš klub

BK TV 14.12.2017
Predsednik sportskog velikana zabrinut Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović saopštio je danas da klub trenutno duguje više od sedam miliona evra i da predstoji težak period finansijskog oporavka i stabilizacije. "Partizan duguje… »