Izvor: BK TV arhiva vesti 14.12.2017

Dačić: Udruživanje opozicije na gradskim izborima je borba za vlast u Srbiji

BK TV 14.12.2017
Ivica Dačić, lider SPS-a, smatra da bi trebalo raspisati vanredne parlamentarne izbore. On kaže da udruživanje opozicije na gradskim izborima nije borba za vlast u Beogradu, već za vlast u Srbiji. Dačić je slikovito objasnio da opozicija preko… »

Apelacioni sud povećao kaznu na osam godina zatvora: Odsekao komšiji nos i prerezao butnu arteriju

BK TV 14.12.2017
Mladić je preminuo na licu mesta! Apelacioni sud u Beogradu povećao je za tri godine kaznu Petru Živkoviću (66) i pravosnažno ga osudio na osam godina zatvora jer je 16. februara 2015. godine u Batajnici iskasapio Stevana Katilovića (35), nanevši… »

Tuga: Popeo se na drvo da bere grane za badnjak i poginuo

BK TV 14.12.2017
Užas! U lebanskom selu Gornje Vranovce, podno planine Radan, smrtno je stradao nezaposleni S. F. (44) iz lebanskog sela Ćenovac. On je sa svojom suprugom krenuo u brda u berbu grančica hrasta, drena i gabra od kojih se prave venčići i mali badnjaci… »

Srušio se avion, svi putnici preživeli (foto)

BK TV 14.12.2017
Svih 25 putnika i članova posade preživeli su pad aviona kompanije "Vest vind", koji se srušio se ubrzo posle poletanja. Nesreća se dogodila sinoć ubrzo posle poletanja s aerodroma Fond du Lak u Kanadi. Si-Bi-Si izveštava da su svi putnici i… »

"Krvava bitka" i "Erupcija nasilja": Umesto o derbiju, svi bruje o jezivim scenama na tribinama (foto)

BK TV 14.12.2017
Bruka! Svetski mediji u izveštajima iz Beograda sa 156. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde apostrofirali su scene navijačkog nasilja i podsetili da su problemi na tribinama redovna pojava još iz vremena raspada nekadašnje Jugoslavije… »

Šarčević: Konkurs za posao u školama u drugom polugodištu

BK TV 14.12.2017
Šansa! Tokom drugog polugodišta biće raspisan konkus za nova radna mesta u školama, najavljuje ministar prosvete Mladen Šarčević, koji veruje da će do septembra biti mesta za oko 2.000 novih kadrova. "Već tokom drugog polugodišta, kada… »

Senator optužen za seksualno uznemiravanje ostavio poruku na Fejsbuku i ubrzo pronađen mrtav

BK TV 14.12.2017
Istraga! Republikanski senator iz Kentakija, Den Džonson, optužen za seksualno uznemiravanje tinejdžerke, pronađen je mrtav pored svog automobila i veruje se da je izvršio samoubistvo. Džonson (57) je pronađen sa jednom prostrelnom ranom. Prema… »

Dačić: Hrvati se "upleli u kolo iz koga bi rado da izađu, ali im teško ide"

BK TV 14.12.2017
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, kaže da je hrvatska propaganda to što Tužilaštvo u Zagrebu pokreće krivične prijave protiv petorice generala JNA, državljana Srbije, za bombardovanje Banskih dvora , jer je Hrvatska u Haškom… »

Austrija: Među povređenima u eksploziji gasnog čvorišta bili i Srbi

BK TV 14.12.2017
Dvoje državljana Srbije, povređeni su u nedavnoj eksploziji u gasnom čvorištu Baumgarten u Austriji, saopštila je policija. U eksploziji je jedan austrijski državljanin izgubio život, jedna osoba je zadobila teške, a 20 lakše povrede. Među… »

Na današnji dan Norvežanin prvi osvojio Južni pol, za "petama" ostavio kolegu Engleza

BK TV 14.12.2017
Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije činjenice i događaje koji su obeležili današnji dan. NORVEŽANIN PRVI STIGAO NA JUŽNI POL Norveški istraživač Rual Amundsen postao je prvi čovek koji je stigao na Južni pol, pretekavši… »