Izvor: BK TV arhiva vesti 14.12.2017

Oprali pola milijarde dinara u Makedoniji, pa ih vratili u Srbiji. Uhapšeni zbog teške zloupotrebe (video)

BK TV 14.12.2017
Oprali pola milijarde dinara Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv 36 osoba od kojih je 17 uhapšeno, zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa od 1. januara 2015. godine do 14. decembra 2017… »

Skupština Srbije usvojila: Povraćaj PDV i za kupovinu prvog stana pod hipotekom

BK TV 14.12.2017
Građani Srbije koji kupuju prvi stan imaće pravo na povraćaj PDV i u slučaju kada je ta nekretnina pod hipotekom, predviđeno je izmenama Zakona o PDV koje je danas usvojila Skupština Srbije. Do sada su građani imali pravo na povraćaj PDV za… »

Ženaui: Tunis ne menja stav, ne priznaje Kosovo i Metohiju

BK TV 14.12.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sastala se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Tunisa Kemaisom Ženauiem, koji je istakao da Tunis ostaje pri stavu da ne prizna jednostrano proglašenu nezavisnosti Kosova i Metohije. Gojković je… »

Severna Koreja: U slučaju pomorske blokade SAD- nemilosrdan odgovor

BK TV 14.12.2017
Severna Koreja upozorila je danas da će preduzeti "nemilosrdne mere" u cilju svoje odbrane, ukoliko se SAD odluče za pomorsku blokadu, što Pjongjang vidi kao ratni čin, javljaju severnokorejski mediji. Severnokorejska novinska agencija KCNA prenosi… »

Akcija srpske policije: Uhapšen muškarac koji je pretio novinarima na Fejsbuku i Jutjubu

BK TV 14.12.2017
Srpska policija uhapsila je danas T.L. (29) zbog sumnje da je na "Jutjubu" i "Fejsbuku" pretio predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću i članu izvršnog odbora te organizacije novinaru Dinku Gruhonjiću. T.L. se sumnjiči… »

Danas je dan bibliotekara Srbije

BK TV 14.12.2017
Na današnji dan pre 70 godina u Univerzitetskoj biblioteci „Svetozar Marković“ osnovano je Društvo bibliotekara Srbije. Dan bibliotekara Srbije svim zaposlenima u ovom najrazuđenijem segmentu našeg kulturnog sistema, čestitalo je Ministarstvo… »

Carinici su zaustavili "škodu" u zelenoj traci, a onda su odmah pozvali pojačanje (foto)

BK TV 14.12.2017
Mađar pokušao da nasamari carinike. Na ulazu graničnog prelaza Horgoš 13. decembra 2017. godine sprečen je pokušaj krijumčarenja 100.000 veterinarskih vakcina za imunizaciju peradi protiv ptičjeg virusa i bronhitisa. Carinici su prekršaj otkrili… »

Elektromreža Srbije donirala Tiršovoj tri miliona dinara

BK TV 14.12.2017
Direktorka Akcionarskog društva Elektromreža Srbije Jelena Matejić uručila je danas prof. dr Zoranu Radojičiću, direktoru Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, donaciju u iznosu od tri miliona dinara. EMS je saopštio da je ta donacija… »

Vučić doputovao u dvodnevnu posetu Kubi

BK TV 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas na Kubu u dvodnevnu zvaničnu posetu, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima, zvanična Havana pridaje veliku pažnju. Vučić će posetu početi danas popodne, po srednjeevropskom vremenu… »

Otkriveno ko su organizatori haosa i nereda na derbiju?

BK TV 14.12.2017
Veliki neredi i haos na tribinama obeležili su jučerašnji 156. večiti derbi. U organizaciji nereda učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata i po jednog Grka i… »