Vesti » Blic 12.01.2018

Serijske ubice istočne Evrope (9): Aleksandru je srce bilo slomljeno, pa je odlučio da pojede tuđe: "Skuvao sam ga. Bilo je malo masno, ali ipak sam uživao"

Aleksandar Bjačkov je rođen u Rusiji 1989. godine, u problematičnoj porodici. Njegovi roditelji su bili alkoholičari što će oblikovati njegovo odrastanje i igrati ključnu ulogu u monstruoznim događajima koje će kasnije počiniti. Mladi Aleksandar i njegov mlađi brat bili su primorani da rade od malih nogu. Još kao deca bili su zaduženi za skupljanje otpada, a ukoliko ne ispune normu sledila je surova kazna. Tako je Bjačkov od malih nogu naviknut na sistem kazne i odmazde.

Blic petak, 12. januar 2018.  |  N. Gavrilović
Katalizator njegove surovosti desio se još dok je bio u pubertetu. Nakon što mz se otac ubio u četrdesetoj godini, njegovog mlađeg brata je pretukla lokalna banda. Od zadobijenih povreda je pretrpeo teško oštećenje mozga i ostao invalid. Bjačkov koji se u tom trenutku školovao za nastavnika napustio je ideju u prosveti i otkazao svoje školovanje kako bi brinuo o bratu. Povukao se u sebe i počeo da gaji poseban prezir prema roditeljima i...
Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu blic.rs »

Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Prosveta Rusija

©2018 Netmark d.o.o.