Izvor: Blic arhiva vesti 14.01.2018

Tuča u Zadruzi: Posvađale se ukućanke, jedna drugu izudarale, svi vrištali!

Blic 14.01.2018
U "Zadruzi" je jutros, oko dva ujutru došlo do fizičkog kontakta između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Njihova žučna rasprava kulminirala je tučom, a sada su definitivno stavile kraj na emotivnu vezu. Naime, Jovana Tomić je čitav dan… »

Izraelska vojska uništila tunel Hamasa koji je vodio do Egipta

Blic 14.01.2018
Izraelska vojska saopštila je danas da je uništila tunel koji je izgradila ekstremistička organizacija Hamas i koji se prostirao od palestinskog Pojasa Gaze, kroz teritoriju Izraela sve do Egipta, prenosi AP. Navodi se da je 1,5 kilometara dugi tunel… »

Prvo pojavljivanje u javnosti mladunčeta pande iz Francuske

Blic 13.01.2018
Prvo mladunče pande koje je rođeno Francuskoj po prvi put je danas prikazano u javnosti. Juan Meng, čije ime na kineskom jeziku znači "ispunjenje snova", rođen je pre pet meseci u Francuskoj i trenutno je glavna je atrakcija u zoološkom vrtu Buval u… »

Demonstracije u Varšavi zbog predloga oštrije regulative pitanja abortusa

Blic 13.01.2018
Više stotina Poljaka okupilo se danas ispred parlamenta u Varšavi u znak protesta zbog predloga za oštriju regulativu po pitanju abortusa, o kojem je vođena diskusija u parlamentu. Sredinom sedmice su poslanici Donjeg doma parlamenta doneli odluku da… »

Češki predsednik spreman na debatu s protivkandidatom

Blic 13.01.2018
Češki predsednik Miloš Zeman izjavio je danas da je spreman na debatu sa Jiržijem Drahošom, bivšim predsednikom Češke akademije nauka, pre drugog kruga predsedničkih izbora, koji se održavaju za dve nedelje u toj zemlji. Zeman nije učestvovao… »

"Nemam ja mnogo: Pesama..." Šaban Šaulić dobio 1,5 miliona dinara za nastup u Valjevu, ali je publika ostala razočarana

Blic 14.01.2018
Novu godinu po julijanskom kalendaru na Gradskom trgu u Valjevu uz koncert Šabana Šaulića dočekalo je oko 5.000 Valjevaca i gostiju iz okolnih mesta, ali je "kralj narodne muzike" prilično razočarao svoje fanove jer je pevao kraće od jednog… »

Mafijaški rat počinje na društvenim mrežama: Crnogorski kriminalci preko Fejsbuka prodaju oružje i najavljuju surove…

Blic 14.01.2018
Nelegalno oružje u Crnoj Gori neretko se može naći u internet oglasima, ali i na različitim stranicama na društvenoj mreži Fejsbuk, gde se često nalaze i najave za nasurovije likvidacije, zabrinjava činjenica da na jedan komad legalnog oružja na… »

Putinov propagandni kanal: Želite stabilnost na Balkanu, onda vratite jugoslaviju

Blic 14.01.2018
Ruski državni mediji RT objavio je zanimljiv komentar Nila Klarka, svog redovnog komentatora koji je pisao i za niz poznatih britanskih medija, a u kojem on analizira aktuelne napetosti na Balkanu i kao rešenje problema nudi obnovu Jugoslavije. S… »

Misterija se produbljuje: Detektiv koji je tražio Medlin Meken nađen mrtav

Blic 14.01.2018
Privatni detektiv koga su roditelji nestale devojčice Madlin Meken unajmili kako da je pronađe, Kevin Heligen, pronađen je mrtav u kući na jugoistoku Engleske. 56-godišnji Heligen pronađen je mrtav u kući svoje partnerke Sari. Policija njegovu smrt… »

Promene u Saudijskoj Arabiji: Po prvi put žene mogu na fudbalske utakmice

Blic 14.01.2018
Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP… »