Izvor: Blic arhiva vesti 14.01.2018

Grčki ministar: Naziv ne sme biti "sredstvo za iredentizam"

Blic 13.01.2018
Grčki ministar spoljnih poslova zadužen za evropska pitanja i međunarodne ekonomske odnose Jorgo Katrugalos rekao je danas da bi rešenje spora sa Skopljem bilo moguće ime grčkog suseda ne sme da bude "sredstvo za iredentizam". Mi pregovaramo, rekao… »

Ni ovaj doček na Novom Beogradu nije mogao bez vatrometa

Blic 14.01.2018
Novobeograđani su još jedan praznik obeležili u sada već njima svojstvenom maniru - raskošni vatromet nadvio se nad blokovskim soliterima i u ponoć obeležio srpsku Novu godinu. Zobacz na Youtube Stanovnici blokova 45 i 61 već godinama praznike… »

Koliko Srbija ima milionera

Blic 14.01.2018
Srpski devizni milioneri zajedno "teški su" više 7,07 milijardi, ako se računa u dinarima, podaci su NBS. Ne zna se precizno koliko je deviznih milionera u Srbiji, ali je sasvim izvestan podatak da je na kraju novembra prošle godine u bankama bilo 351… »

Nevreme i sneg u Grčkoj

Blic 14.01.2018
Olujni vetar i izuzetno loši vremenski uslovi juče su izazvali probleme duž obale u grčkoj oblasti Larisa gde su mestimično poplavljeni putevi. Obilna kiša izazvala je bujice koje su prouzrokovale probleme u saobraćaju u oblastima Agiokampos i… »

Šokantno: Do sada neobjavljeni snimak kupanja mrtvog Lenjina

Blic 14.01.2018
Telo Vladimira Iljiča Lenjina koje je balsamovano i nalazi se u njegovom mauzoleju na Crvenom trgu u Moskvi svake dve godine se podvrgava redovnom tretmanu kupanja. Lenjinovo telo izvlači ispod neprobojnog stakla i kupa se u posebnoj hemijskoj smesi… »

Sada možete sakriti da ste pročitali poruku na Mesindžeru, ali postoji jedna caka

Blic 14.01.2018
Želite da čitate poruke na Fejsbuk Mesindžeru, a da to pošiljalac ne zna? "No seen" aplikacija je ona koju tražite. "No seen" je iOS aplikacija koja je besplatna i ne sadrži plaćene servise, a omogućava da čitate primljene poruke, a da osoba ili… »

Niko je nije prepoznao: Pevala je na svadbi Kije i Slobe i sada je ušla u "Zadrugu"

Blic 14.01.2018
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović dobili su novog (ne)prijatelja u rijalitiju "Zadruga", jer je ušla pevačica koja im je pevala na svadbi! Nekadašnja učesnica "Pinkovih zvezda", ali i "Zvezda Granda", Nadežda Biljić pojavila se u studiju, a… »

Ups! Ruski vojnik pokušao da podgreje ručak, pa je uništio oklopno vozilo (video)

Blic 14.01.2018
Ruski vojnik je napravio ručak vredan pola miliona dolara i koštao svoju jednicu jednog oklopnog transpotera BTR. Semen Merežnjikov je naime, pokušao da podrgeje svoj ručak dok je njegova jedinica boravila na terenu na Krimu, ali je plamen zahvatio… »

Bez dlake na jeziku o partnerima od 60 godina: Mlada srpska pevačica otvoreno o automobilima i luksuznim nekretninama (video)

Blic 14.01.2018
Pevačica priznaje da su moćni muškarci pokušavali da je osvoje svojom imovinskom kartom, ali ona tvrdi da nije na prodaju. Atraktivna pevačica Katarina Živković ovih dana promoviše novi album "Porok" i oduševljena je reakcijama publike, jedino… »

Sindrom "zaključanosti" u telu: Bila je fit odbojkašica koja je jednog dana osetila mučninu. Narednih pet meseci provela je…

Blic 14.01.2018
Klaudija Rahval želi da kaže roditeljima da neće umreti, da primećuje sve što se događa oko nje. Čuje svaku reč, ali sama ne može da proizvede nijedan ton. Ne može da guta, niti da pomeri mali prst, ni milimetar. Njeno stanje jako je specifično… »