Izvor: Blic arhiva vesti 14.01.2018

Riječanka opisala vožnju autobusom kroz Bosnu: “Kao u filmu Ko to tamo peva, vozača Miška nikada neću zaboraviti … “

Blic 14.01.2018
Tamara Šoić, prosvetar iz Rijeke, objavila na "Fejsbuku" detalje avanture kroz BiH koju je doživela na povratku iz Mostara u Hrvatsku. Kakoo je navela, putovanje autobusom iz Mostara preko cele BiH, Jajca i Zagreba do Rijeke, na nekim ju je deonicama… »

Teodorina majka otkriva: Htela sam da skočim sa mosta!

Blic 14.01.2018
Majka Teodore Džehverović sinoć je ušla u "Zadrugu" i odmah na samom početku napravila pometnju. - Četiri meseca nisam bila sva svoja, dovodili su me do ludila. Mnogo puta sam pomišljala da ću završiti na mostu, ne na Pančevačkom, jer bi me… »

Nakon Miljane i ovaj skandalozni par ulazi u "Zadrugu"

Blic 14.01.2018
Nakon informacije da Miljana Kulić ulazi u rijaliti "Zadruga", još dvoje će joj se pridružiti iz rijalitija "Parovi". Reč je o skandaloznoj Aleksandri Subotić, kojoj je dete napravio dečko njene majke koji je trenutno u zatvoru, Aleksandar… »

Čak i tu nas varaju: Ovo je šest najčešćih načina na koji nam izvlače pare kad plaćamo komunalne usluge

Blic 14.01.2018
Sa brojnim kršenjem prava potrošača susreću se i svi korisnici komunalnih usluga. Ne samo da su kriterijumi za obračun cene ne odražavaju stvarno korišćenu uslugu, već se i ograničavaju rokovi za reklamaciju računa, naplaćuju fiksne naknade… »

Umešali se u razvod sina i snajke: Darkovi roditelji žele da raščisti sa Anom, al' samo pod jednim uslovom

Blic 14.01.2018
Branka i Milan Lazić su savetovali sina da reši šta ima sa suprugom. Oni prihvataju razvod, ali imaju molbu za sina, koju zahtevaju da im ispuni. Već danima se piše o odnosu Ane Sević i Darka Lazića, a njih dvoje se i dalje ne oglašavaju u… »

Samoubilački napad u Bagdadu: Osam osoba poginulo, 10 ranjeno

Blic 13.01.2018
U samoubilačkom napadu u Bagdadu ubijeno je osam, a ranjeno najmanje deset osoba, izjavili su danas zvaničnici. Policijski i bolnički zvaničnici rekli su da je meta napada bio policijski punkt u severnom delu Bagdada i da među ranjenima ima i… »

Komičan slučaj korupcije u zdravstvu osvanuo na "Fejsbuku": Od lekara tražila da joj vrati 100 evra, a evo šta je on…

Blic 14.01.2018
Mito i korupcija u zdravstvu BiH iz dana u dan sve više podseća lavirintu apsurda u kojem se vrte oboleli i njihovi bližnji. O tome svedoči i ova objava na “Fejsbuku” mladića B.Đ., koji je često boravio na lečenju u Univerzitetskom i… »

Došao iz Švedske na odmor u BiH, pa pronađen mrtav

Blic 14.01.2018
Uzeir Šabović (56), koji je u četvrtak nestao u Vogošći, pronađen je sinoć mrtav u svom automobilu u mestu Nišići u opštini Ilijaš. Šabović je poslednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gde ima stan i gde je iz… »

Abe: Postoji pojačano interesovanje japanskih kompanija za Srbiju

Blic 14.01.2018
Japanski premijer Šinzo Abe ocenio je da Srbija drži ključ stabilnosti u regionu zapadnog Balkana, i najavio intenziviranje saradnje dve zemlje u narednom periodu. Abe, koji danas stiže u posetu Srbiji, izrazio je očekivanje da će s predsednikom… »

Hirurg, balerina, profesor: Ko je u prvih 20 na listi SNS za Beograd

Blic 14.01.2018
Srpska napredna stranka utvrdila je danas konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara, a prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić. Druga na listi, je balerina Aja Jung (1972)… »