Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Ko o čemu... Jelena Krunić napala Darka Lazića i Anu Sević

Vesti online 14.01.2018
Pevač Darko Lazić, glavni akter afere "beli prah", pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći. Evo šta ona misli o bivšem bračnom paru Lazić. Krunićeva je za jedan… »

VIDEO: Reka koja ubija sve što u nju uđe

Radio 021 14.01.2018
Zvuči kao legenda koja se priča deci, ali ova reka je zaista stvarna i smrtonosna. Kad je Andrés Ruzo odrastao u peruanskoj Limi, njegov deda mu je pričao neverovatnu priču o drevnom izgubljenom gradu od zlata u prašumi Amazona, kao i o mističnoj… »

VIDEO: Matora Sanji rascepala usnu!

Vesti online 14.01.2018
Burnom odnosu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković došao je kraj nakon incidenta koji se dogodio! Naime, njih dve su se posvađale tokom žurke kada je Sanja načisto pukla i Jovani opalila šamar. Matora je potom Sanji rasekla usnu kada ju je udarila… »

Manuši, beba koja je težila 400 grama, izborila se za život

Dnevnik 14.01.2018
NjU DELHI: Beba Manuši, koja je pri rođenju težila samo 400 grama i bila duga 21 centimetar, nakon više od šest meseci otpuštena je iz dečije bolinice u Indiji kući pošto je "struktura njenog mozga normalna i oči joj se razvijaju kako treba"… »

Velikim afričkim sisarima zbog ratova preti izumiranje

Radio 021 14.01.2018
Velikim afričkim sisarima preti izumiranje u zonama pogođenim ratom, navodi se u studiji u časopisu "Nejčer" (Nature) u kojoj piše da nada u obnovu životinjskog fonda postoji ako se preduzmu odgovarajuće mere. U studiji koju je predvodio Džošua… »

Beba panda najveća atrakcija zoološkog vrta u Francuskoj

Radio 021 14.01.2018
Prvo mladunče pande koje je rođeno u Francuskoj po prvi put je prikazano u javnosti. Juan Meng, čije ime na kineskom jeziku znači "ispunjenje snova", rođen je pre pet meseci u Francuskoj i trenutno je glavna je atrakcija u zoološkom vrtu Buval u… »

Zašto je u Sahari pao sneg? Naučnici imaju dva odgovora (FOTO)

Vesti online 14.01.2018
Pre samo nekoliko dana, nesvakidašnje vremenske prilike donele su sneg u najtoplijoj pustinji na svetu, Sahari. Treći put da na toj lokaciji pada sneg u proteklih 37 godina, prvi put je zabeležen 1979, godine, a drugi 2016. To je koincidiralo s drugim… »

Darko Lazić i Ana Sević: Prekinuli svaki kontakt!

Svet plus 14.01.2018
Darko Lazić i Ana Sević su nakon razlaza prekinuli svaki kontakt! Kako se spekuliše, razvod ovog pevačkog para još uvek nije formalno rešen, a datum koji su njihovi advokati utvrdili je sledeće nedelje. Tada, predpostavlja se treba dogovoriti… »

Svađa zbog Teodorine majke

Večernje novosti 14.01.2018
Koliko mu je neprijatno što je tu njena majka, Anđelo Ranković je svojoj devojci Teodori priznao u garderobi. RIJALITI "Zadruga" bogatiji je za dva nova takmičara - Gordanu Džehverović, majku Teodore Džehverović i "pinkovu zvezdu" Nadeždu… »

Neki "pucaju", neki se mire: Evo koji par ponovo šeta "ruku pod ruku"

Vesti online 14.01.2018
Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji. Kako Alo saznaje, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon… »