Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Ko o čemu... Jelena Krunić napala Darka Lazića i Anu Sević

Vesti online 14.01.2018
Pevač Darko Lazić, glavni akter afere "beli prah", pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći. Evo šta ona misli o bivšem bračnom paru Lazić. Krunićeva je za jedan… »

Misteriozna reka koja ubija sve što se nađe u njoj (VIDEO)

Vesti online 14.01.2018
Ni sami naučnici ne znaju da objasne zašto ova reka "ključa". Kada je Andres Ruzo odrastao u Limi, u Peruu, njegov deda mu je ispričao priču o drevnom izgubljenom gradu od zlata u Amazoniji, kao i o mističnoj reci čija voda ključa zbog visoke… »

Tuča u Zadruzi: Posvađale se ukućanke, jedna drugu izudarale, svi vrištali!

Blic 14.01.2018
U "Zadruzi" je jutros, oko dva ujutru došlo do fizičkog kontakta između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Njihova žučna rasprava kulminirala je tučom, a sada su definitivno stavile kraj na emotivnu vezu. Naime, Jovana Tomić je čitav dan… »

Manuši, beba koja je težila 400 grama, izborila se za život

Dnevnik 14.01.2018
NjU DELHI: Beba Manuši, koja je pri rođenju težila samo 400 grama i bila duga 21 centimetar, nakon više od šest meseci otpuštena je iz dečije bolinice u Indiji kući pošto je "struktura njenog mozga normalna i oči joj se razvijaju kako treba"… »

Velikim afričkim sisarima preti izumiranje zbog ratova

Večernje novosti 13.01.2018
Velikim afričkim sisarima preti izumiranje u zonama pogođenim ratom, navodi se u studiji u časopisu "Nejčer" Velikim afričkim sisarima preti izumiranje u zonama pogođenim ratom, navodi se u studiji u časopisu "Nejčer" (Nature) u kojoj piše da… »

Beba panda najveća atrakcija zoološkog vrta u Francuskoj

Radio 021 14.01.2018
Prvo mladunče pande koje je rođeno u Francuskoj po prvi put je prikazano u javnosti. Juan Meng, čije ime na kineskom jeziku znači "ispunjenje snova", rođen je pre pet meseci u Francuskoj i trenutno je glavna je atrakcija u zoološkom vrtu Buval u… »

Zašto je u Sahari pao sneg? Naučnici imaju dva odgovora (FOTO)

Vesti online 14.01.2018
Pre samo nekoliko dana, nesvakidašnje vremenske prilike donele su sneg u najtoplijoj pustinji na svetu, Sahari. Treći put da na toj lokaciji pada sneg u proteklih 37 godina, prvi put je zabeležen 1979, godine, a drugi 2016. To je koincidiralo s drugim… »

Ana Sević i Darko Lazić sporazumno dele imovinu

Tračara 14.01.2018
Rastanak pevačkog para Ane Sević i Darka Lazića samo je još jedan u nizu estradnih razvoda koji još uvek nije formalno rešen. Advokati pevača utvrdili su datum za sledeću sedmicu, kada će se dogovoriti o sporazumnom razvodu braka i podeli… »

Svađa zbog Teodorine majke

Večernje novosti 14.01.2018
Koliko mu je neprijatno što je tu njena majka, Anđelo Ranković je svojoj devojci Teodori priznao u garderobi. RIJALITI "Zadruga" bogatiji je za dva nova takmičara - Gordanu Džehverović, majku Teodore Džehverović i "pinkovu zvezdu" Nadeždu… »

ŠOK! Ana i Rasta PONOVO ZAJEDNO!

Svet 14.01.2018
Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji, otkriva „Alo!”. Naime, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon… »