Izvor: Kurir arhiva vesti 18.01.2018

(Kurir TV) Srbija se oprostila od Olivera, počivaj u miru dobri čoveče: Neutešna Milena i sinovi poljubili kovčeg pa ga…

Kurir 18.01.2018
1 / 132 Foto: Zorana Jevtić Opelo je služio vladika Teodosije, a oproštajni govor držala je karatistkinja Tanja Petrović... Oliverov kovčeg bio je zatrpan cvećem i vencima, a nepregledna reka od nekoliko hiljada ljudi slila se danas na Novo groblje… »

Stefanović: Priština ne želi da pronađe i kazni ubice Olivera Ivanovića!

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da Priština odbija saradnju u istrazi sa organima Srbije, sa ciljem da oteža i spreči otkrivanje motiva, počinilaca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića. Stefanović… »

Još jedan debakl orlova na EP: Srpski rukometaši poraženi od Norveške i definitivno se oprostili od snova o polufinalu

Kurir 18.01.2018
1 / 5 Foto: reuters Meč je rešen u prvih osam minuta drugog poluvremena kada naša selekcija nije uspevala da postigne gol, dok su Norvežani serijom 7:2 usepeli da steknu pet golova prednosti, što je zaliha koju tim selektora Cvetkovića nije uspeo da… »

Stoltenberg u sobranju: Pred sedištem NATO ima mesta za nove zastave!

Kurir 18.01.2018
U obraćanju poslanicima Stoltenberg je zahvalio Makedoniji zbog učešća snaga te zemlje u mirovnim misijama NATO i izrazio nadu da će ova zemlja postati deo alijanse. "Još uvek ima mesta za zastave ispred sedišta NATO. Prošle godine je Crna Gora… »

Predsednik GIK uoči beogradskih izbora: Proglašeno 5 lista, na spisku 1,6 miliona birača

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je pet izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, a na njima će pravo glasa imati oko 1,6 miliona birača, na oko 1.183 biračka mesta. Proglašene su: izborna lista broj 1… »

(Video) Crveni alarm: Oluja razbija Evropu! Sedmoro mrtvih, vetar bukvalno baca ljude po ulici! Otkazani svi letovi u…

Kurir 18.01.2018
U istočnoj holandskoj provinciji Overesejl poginuo je muškarac od 62 godine kada ga je udarila u lice grana drveta, a drugi 62. godišnji muškarac je izgubio život kada je u istočnom gradu Enshedeu na njegov automobil palo drvo. Winter storm Eleanor… »

Broj šasije vodi do počinilaca?! Policija zna ko je kupio auto smrti!

Kurir 18.01.2018
Policija Kosova je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen predsednik Gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović. U saopštenju za medije MUP-a Kosova ističe se da imaju informacije o kupcu… »

Preminuo Jonuz Musliu: Umro predsednik so Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca

Kurir 18.01.2018
Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog štaba Oslobodilačke vojske Preševa , Medvedje… »

Vučić sa evropskom komesarkom za regionalnu politiku: Srbija veoma aktivan i dragocen partner u saradnji

Kurir 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa evropskom komesarkom za regionalnu politiku Korinom Kretu sa kojom je razgovarao o evropskom putu Srbije. Aleksandar Vučić je istakao da je strateški cilj Srbije članstvo u EU, kao i da je… »

Kitarovićeva van protokola: Hrvatska predsednica poklonila se bošnjačkim žrtvama!

Kurir 18.01.2018
"U Ahmićima i Križančevom selu iskazala sam pijetet žrtvama rata u Srednjoj Bosni. Moramo učiniti sve da nijedna majka više nikada ne oplakuje dete ili supruga izgubljenog u ratu na ovim prostorima. To je trajni zadatak nas i svih budućih… »