Izvor: Kurir arhiva vesti 18.01.2018

(Foto) gori vila Parova: Isplivao Teodorin eksplicitni snimak!

Kurir 18.01.2018
Potpuni haos je nastao u vili "Parova" kada je objavljen eksplicitni snimak Teodore i Alvina. Teodora se najpre vidno uzrujala dok nije videla kompletan snimak da bi kada ga je videla ostala hladna kao špricer. "Znam za ovaj video. Najnormalnije sedimo… »

(Video) Ovako papa pruža prvu pomoć: Kad Franja pomaže unesrećenom, ne mari za protokol

Kurir 18.01.2018
Naime, tokom vožnje papamobilom kroz grad Ikuike u Čileu desilo se nešto neuobičajeno. Tokom prolaska ulicama Santjaga de Čilea, u obezbeđenju kolone u kojoj se nalazio i papamobil bili su i policajci na konjima. Prilikom prolaska pored jednog od… »

Ovo je bio njegov nedosanjani san: Kako je Olivera sudbina odvela u Zagreb

Kurir 18.01.2018
Oliver Ivanović upisao je Vojnotehničku akademiju u Zagrebu 1970. godine ali je posle tri godine morao da napusti vojsku kada mu je ustanovljena urođena mana u vidu. Tako je morao da se odrekne jednog svog velikog sna, a to je da postane vojni pilot… »

(Video) Nena dobila pravo u glavu: Zadruga postaje borba za život, ovaj bum po faci pomerio je sve granice!

Kurir 18.01.2018
U Beloj kući od samog početka rijlatija "Zadruga" vlada netrpeljivost između mnogih učesnika. Kako je malo onih koji su spremni da u lice kažu svoje mišljenje, pa Veliki šef s vremena na vreme podseti zadrugare da moraju biti iskreni i reći to… »

(Foto) nove muke zaleđenog dečaka: Njegova priča je obišla ceo svet, a sada su mu još jednom okrenuli leđa

Kurir 18.01.2018
Njegove trepavice i obrve su takođe bile zamrznute. Naime, dečak iz Kine je do škole pešačio 4,5 kilometara na temperaturi od minus 9 stepeni. Učiteljica ga je fotografisala i ta slika se veoma brzo raširila internetom. Mali Vang živi sa starijom… »

(Video) Pogledajte kako se Boaći provodi na pripremama: Crveno-beli festival plesa na Kipru

Kurir 18.01.2018
Nakon veoma uspešnog jesenjeg dela sezone, atmosfera u taboru crveno-belih je i više nego pozitivna. Trenutni rezultati ali i stanje unutar kluba najviše odgovara, moglo bi se reći, inostranim igračima među kojima se pre svih ističe Ričmond… »

(Video) Veseli crveno-beli: Frimpong priča na srpskom jeziku, a saigrači ga zavitlavaju

Kurir 18.01.2018
Defanzivac iz Gane je na Kipru na srpskom jeziku sumirao utiske dosadašnjeg toka priprema. Pritom su ga saigrači ometali, Nenad Milijaš mu je lupio ćušku, Demijan Le Talek mu je smetao svojim prisustvom... Dobra atmosfera u crveno-belom taboru… »

(Video) Britanski poslanik postao hit na internetu: U vreme važne rasprave uradio nešto jer je mislio da ga niko ne vidi

Kurir 18.01.2018
Čovek je naprosto zaspao i četrdesetak sekundi tako dremao u kadru, dok je Ken Klark držao govor koji je trajao nešto manje od minuta. U jednom trenu Svejn se trgnuo iz sna, odnosno, podignuo glavu i ponašao se kao da je sve vreme pažljivo pratio… »

Žalgiris se kockao, ali pobedio: I Valensija pala u Kaunasu

Kurir 18.01.2018
Žalgiris je upisao 12. ponudu i šesti je na tabeli, dok je Valensija na 14. poziciji sa skorom od šest pobeda i 13 poraza. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Aksel Tupan sa 18 poena, Arturas Milakins je dodao 12, a Paulijus Jankunas i Aron Vajt… »

Evo šta će smeti da se zove burekom: Počela da važe nova pravila, kraj varanju pekarske industrije

Kurir 18.01.2018
Početkom godine stupila su nova pravila za pekarsku industriju kako bi se stalo na kraj brojnim prevarama na domaćem tržištu. Novim zakonom je definisan i određen broj procenata koliko koji hleb treba da sadrži određenog brašna da bi se mogao… »