Izvor: Vesti online arhiva vesti 18.01.2018

Grujić: Kardif dobra prilika, uzbuđen sam

Vesti online 18.01.2018
Mladi srpski fudbaler Marko Grujić kaže da u Kardifu ima priliku da se se dokaže i skupi minutažu, ali i obezbedi povratak u Premijer ligu. Grujić će do kraja sezone nositi dres Kardifa na pozajmici iz Liverpula, a priliku da debituje ima već za… »

Švajcarski list: Otkud Haradinaju toliko bogatstvo?

Vesti online 18.01.2018
Švajcarski list Noje cirher cajtung objavio je tekst u kojem piše o baškarenju kosovskog premijera za doček Nove godine uz dilemu: odakle njemu toliki novac? - Nemoguće je sakriti se od političkih protivnika na Kosovu. To su pre deset godina… »

Za ulazak u EU 81 odsto Crnogoraca

Vesti online 18.01.2018
Gotovo 81 odsto građana Crne Gore na eventualnom referendumu o pristupanju Evropskoj uniji, zaokružilo bi "da", pokazalo je najnovije istraživanje o percepcijama javnosti i komuniciranju procesa evropskih integracija. Pozitivan stav prema EU iskazalo… »

Kraj "rata": Ovo od Rusije nismo očekivali

Vesti online 18.01.2018
Rusija je u novembru 2017. godine povećala ivestiranje u američke državne obveznice za 700 miliona dolara. Sada je taj iznos do 105,7 milijardi dolara, navodi se u dokumentima američkog Ministarstva finansija. Ruski portfolio američkih državnih… »

Nemačka štiti "Severni tok 2"

Vesti online 18.01.2018
Nemačka je protiv amandmana Evropske komisije na gasnu direktivu koji dotiču projekat "Severni tok 2", piše list "Vedomosti", pozivajući se na kopiju zaključka nemačkih pravnika. Početkom novembra 2017. godine Evropska komisija je predložila… »

Đuričić zvanično u Beneventu

Vesti online 18.01.2018
Srpski fudbaler Filip Đuričić zvanično je zadužio dres Beneventa u kome će do kraja sezone igrati na pozajmici iz Sampdorije, objavljeno je danas na sajtu kluba. Đuričić u poslednjeplasiranom timu Serije A igraće do juna, a potom će postati… »

Ćerka Vudija Alena optužuje: Stavio me je na krevet kad sam imala sedam i obećao slavu (VIDEO)

Vesti online 18.01.2018
Dilan Farou, usvojena ćeka reditelja Vudija Alana i glumice Mije Farou sada je svedočila kako ju je očuh seksualno zlostavljao kad je imala sedam godina. Za isti čin optužila ga je i Mia 1992. godine, a "Njujork tajms" (New York Times) je pre četiri… »

Čomski: Albanci - najveća bruka moderne Evrope

Vesti online 18.01.2018
Američki filozof Noam Čomski tvrdi da su Albanci najveća bruka moderne Evrope jer su dozvolili da uklone domaćina koji ih je primio i da od većine naprave manjinu. Čomski je za časopis "Forin afers" napisao, između ostalog, da nakon rušenja… »

Palma deli trudnicama 12.000 dinara mesečno

Vesti online 18.01.2018
Skupština grada Jagodine, u budžetu za ovu godinu, za socijanu i dečiju zaštitu, planirala je 238,8 miliona dinara. Od toga je za nezaposlene trudnice opredeljeno 20 miliona, za novorođenčad 18 miliona, za poboljšanje socijalno ekonomskih uslova… »

Turska u stanju borbene gotovosti, šefovi Generalštaba i obaveštajnih službi u Moskvi

Vesti online 18.01.2018
Turski Generalštab je naložio da se vojska stavi u stanje povećane borbene gotovosti na granici sa Sirijom u slučaju moguće operacije u sirijskom Afrinu, javila je agencija Anadolija. Ankara nastavlja da prebacuje oklopnu tehniku u pogranične… »